Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Потресна исповест наше фолк звезде: Након смрти мајке, свакодневно сам добијала батине

Певачица преживела пакао

1620304323_New-Project.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Хаппy
Oglas

Гордана Гоца Лазаревић, једна је од наших најомиљенијих народних певачиаца. Иако је по природи ведрог духа, њен живот није био нимало лак.

Прочитајте још: Ево која позната књижевница данас слави први рођендан БЕЗ СУПРУГА, који је управо њој посветио свој највећи ХИТ У КАРИЈЕРИ (ФОТО/ВИДЕО)

Остала је без мајке, а онда је почела да доживљава злостављање од брата, који је често тукао:

– Мама и тата су трбухом за крухом отишли у иностранство. Оставили су мене и брата код стрица и стрине. Онда је и стрина морала да иде да ради, па је оставила мене и брата у кући у шуми са једним неугледним човеком да нас чува. Није се пресвлачио по десет дана. Ми смо преко недеље мазали паштетицу и маргарин на хлеб. Нисмо знали ништа друго. Док стрина не дође. Отуд и мој гастритис, који вучем од раног детињства. Морам да кажем да никада нисмо били гладни. Чоколаду смо куповали једном месечно, оно мало „Животињско царство” – испричала је Гоца у емисији "Гламур" и додала:

– Мама није могла да издржи без нас, била је много тужна. Једва је измолила тату да се врате. У саобраћајној несрећи при повратку је погинула. Никада више је нисам видела. Увек сам после тога имала снове да се мама враћа. Деценијама сам је призивала. То је био производ моје маште и призивања. Некада сам је препознавала, а некада не. Тата се након тога незванично женио неколико пута. То су биле неке жене које су биле грубе према нама. Када је једна од њих дошла, смислила сам средњу школу која не постоји нигде у близини да побегнем да их не гледам. Отишла сам у Београд – причала је даље певачица.

Са 15 година, преселила се у Београд, код родбине своје маћехе, који су имали сина јединца. Од њега је доживела најстрашније увреде и малтретирање, јер је свакодневно тукао.

Прочитајте још: Избрисала га заувек? Дарко Лазић се огласио након навода да га је напустила вереница, а одговором је све изненадио!

– Он је био размажен и сваки дан ме је тукао. Није волео што сам ја ту. Једном, када ме је озбиљно ударио, вратила сам му. Тада ми је његова мама рекла да тражим другу кућу. Спаковала сам ствари у картонску кутију и пошла сам да тражим тетку. Знала сам само да ради код Лиона у неком бифеу. Једва сам је нашла. Од тог момента сам живела код тетке Раде у једној чатмари - додала је певачица.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas