· · Komentari: 0
ŠOK

Izbrisala ga zauvek? Darko Lazić se oglasio nakon navoda da ga je napustila verenica, a odgovorom je sve iznenadio!

Marina Gagić obrisala sve fotografije i snimke sa pevačem, a u činila je još jednu stvar i podgrejala spekulacije

1619611792_darko-lazic.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Darko Lazić oglasio se povodom priča da ga je verenica Marina Gagić ostavila, a koje su usledile nakon što ga je otpratila sa Instagrama i nakon što je rekla da više nije deo javnog života.

Pročitajte još: Nataša objavila sliku u kupaćem, a onda su usledili komentari od Karleuše, Rozge i drugih poznatih ličnosti! Očekivano?(FOTO)

- Pusti te priče, ceo život nešto ke**ju o meni! Te jesmo, te nismo, samo čekam da bude da sam ja trudan, Bože sačuvaj - počeo je Darko.

 - Sve je okej, malo smo se posvađali, kao i u svakoj zajednici što postoje svađe, ništa strašno... Naopako, ne znam šta da kažem. Zajedno smo, porečkali smo se malo, svađa kao svađa, sve će biti okej - objasnio je Lazić. Podsetimo, Marina je istakla da nije više deo javnog sveta.

- Ja više ne pripadam javnom svetu. Nemam komentar na spekulacije, toliko od mene. Ne želim ni da potvrdim, ni da demantujem natpise, kaže Marina Gagić.

Branka Lazić, Darkova majka, bila je veoma potresena i istakla je da je to njihova stvar i da nije upućena.

- Mene takve stvari nemojte da pitate. Imate njihov, broj pa ih pozovite. Nisam upućena da su se otpratili sa društvenih mreža, ali i ako jesu to je njihova stvar. Ne mogu više da živim njihove živote, ne bih se mešala - kaže Branka za Blic., dok na pitanje da li se Marina preselila u Pećince nije dala odgovor.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.