Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Потресна исповест наше познате певачице са опаком болести: "То је била најтежа година у мом животу"

Позната певачица,Станојка Митровић Ћана. пре осам година борила се са опаком болести

1622896644_cana.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Популарна певачица, гостујући у једној емији присетила се 2013. године и тренутка када је сазнала да болује од карцинома дојке:

Прочитајте још: ЈОВАНА ЈЕРЕМИЋ се расплакала у манастиру Тумане: Потресла се због две девојке! (ВИДЕО)

- Није било никаквих симптома, једноставно сам једно јутро устала и помислила да би требало да идем код лекара. Када ми је саопштено да имам тумор, себи сам рекла: "Добро, у животу сам имала много борби које сам добила. Ова је мало тежа, али ћу и њу добити. Ту болест сам схватила као упозорење, а не као казну. Била сам сигурна да ћу изаћи као победник, ниједног момента се нисам уплашила, рекла је Ћана својевремено у једној емисји.

Сада након осам година, у емисји "Магазин Ин", присетила се тренутка након операције.

Потреба за шминком

- То је била 2013. година, и то је најтежа година у мом животу апсолутно. После операције сам имала ненормалну потребу да се нашминкам и средим. У болници су ми рекли да ме треба држати за позитиван пример - рекла је Ћана у "Магазину ин".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas