Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Потресна исповест Верице Ракочевић о покојном оцу: "Јавио ми се у сну на дан САХРАНЕ"

Креаторка откриле непознате детаље

1645875726_verica.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Наша позната модна креаторка Верица Ракочевић дирнула је све причом о свом покојном оцу.

Прочитајте још: Лепој Брени и после 40 година ЈЕДНА ствар нарушава душевни мир

- Мој отац је умро пре скоро 30 година и најдирљивији тренуци моји су били разговори са мојим оцем. Када погледам сада ушта су се људи претворили и колико је људе лако купити највећу захвалност дугујем свом оцу који ми је усадио те карактерне особине којима се јако поносим. Дефинитивно је створио од мене особу која никада када је остала сама испред огледала помислила нешто ружно о себи. Ја сам грешила, али никада нисам правила грешку са намером. Никада нисам грешила тако да бих неког повредила, остала неком дужна или да не би испунила своју обавезу према закону или држави. Сигурно је било одлука када сам била груба или неправедна, али никада иза тога није била лоша намера - рекла је позната модна креаторка за "Курир".

Навела је да јој се на тад сахране њеног оца, он јавио у сну и рекао јој да ће увек бити ту са њом.

- Моја мајка покојна је имала само 4 разреда основне школе. Њена енергија је била невероватна, притом јако традиционална да у тренутку када сам ја њој рекла да ја то не могу да гледам. Она је рекла немој сине и иди тамо где ћеш моћи то сама да отпатиш. Тако да сам ја отишла на Свети Стефан на дан сахране, замислила даје мој тата отишао негде далеко и да неће моћи да се врати. Тада сам имала 44 године. Тај тренутак у 13 часова када су њега сахрањивали, ја сам седела на обали и плакала. Увече сам имала апартман поред црквице и легла сам да спавам. Док је био жив увек ми је причао да толико радим, журим и да не верује ни да ћу му доћи на сахрану. Сањала сам тада да седим поред потока и плачем за татом што је умро, отац ми је тад пришао, загрлио ме и рекао немој да плачеш знам ја зашто ти ниси дошла, али ја сам увек ту са тобом. Тог тренутка како сам спавала, само сам отворила очи и могла сам да осетим те руке и само су се у једном тренутку отпустиле и отишле. То је невероватно, ја сам то осетила и то је истина. После тога мислим да сам га само једном или два пута у животу сањала - рекла је позната модна креаторка.

БОНУС ВИДЕО:


 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas