Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Потресна исповест Верице Шерифовић: "Нисам знала да ли да плачем или да ли да се смејем"

Верица Шерифовић једном приликом отворила је душу и испричала кроз какав је пакао прошла током развода од њеног бившег супруга и Маријиног оца Рајка.

1636543244_verica.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Наиме, како је Верица испричала она је Рајку морала да плати 1.500 марака, како би потписао споразумни развод и пустио је да се мирним путем разиђу:

Прочитајте још: Водитељ ЗВЕЗДА ГРАНДА открио највећу тајну најпопуларнијег такмичења: Ево да ли има намештаљки!

- Кад је Марија била мала, желела сам да напустим Рајка и поднела сам папире за развод, али он је имао везе у Крагујевцу и успео је да смува да Марија припадне њему. Доживела сам јачи нервни слом и рекла сам: „Ма нека ми буде како ми буде. Одустајем од развода, одустајем од свега.“ Можда је то тако морало да буде, сад кад гледам из ове перспективе", рекла је Верица која је у браку остала само како би била уз Марију:

Коначно разведена

- Рајко је волео да се коцка и неком типу је дуговао одређену своту новца. Једног дана је дошао кући и рекао ми: „Мораш да ми даш паре!“ Ја скроз збуњена, седим у бадемантилу и пијем кафу. Питам га: „Какве паре?“, а он ми каже: „Морам да вратим дуг од 1.000 марака.“ Онда се из шале сетим и кажем да ћу му дати 1.500, али да потпише споразумни развод. И он пристане. Каже да нема проблема и да назовем адвоката "изјавила је легендарна певачица својевремено у емисији из Профила на Гранд телевизији.

- Мој план је био да прво одемо код адвоката и потпишемо папире, али он је нон-стоп говорио: „Дај ми паре!“ Ја му кажем: „Полако, прво извади личну карту и потпиши.“ Потписа се он, узе паре и оде. Ја жена разведена! Нашла сам се у чуду, тај осећај - да ли да плачем, да ли да се смејем. Адвокат ме гледа и каже: „Вера, хоћете чашу воде?“, а ја га питам: „А је л‘ могу ја да добијем неку кафу? И да ме ништа не питате.“ Запалила сам цигарету, пила кафу, гледам око себе и пушим. Размишљам, после толико година да се ова мука овако пресече", закључила је певачица.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas