Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НИЈЕ МОГЛА ДА ЋУТИ

Позната глумица оптужила славног редитеља да је силовао: Тада сам имала само 15 година

Још једна оптужба за силовање

1597828061_rose.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /абц неwс
Oglas

Роуз МекГован, позната глумица, оптужила је Александра Павнеа, славног редитеља и добитника Оскара, да је силовао када је имала само 15 година.

Прочитајте још: Овај ХОТЕЛ испуњава жеље! Све је на дохват руке, а септембром је ПОСЕБНА ПРИЧА (ФОТО)

Прочитајте још: АНОНИМУСИ ОТКРИЛИ ТАЈНУ О МИСТЕРИОЗНОМ УБИСТВУ: "Због овога је принцеза Дајана морала да умре"

Иако је већ 2018. године описивала овај немили догађај, тада није желела јавно да каже о коме се ради.  - Годинама сам мислила да се радило о једном обичном сексуалном искуству, али сада знам да се радило о педофилији - рекла је тада глумица и додала:

- Привлачио ме је па сам мислила да је проблем у мени, али ја сам била малолетна, а он зрео мушкарац. Поставио ме да седнемо и упалиоје порнић који смо заједно гледали. Ако се сексаш с малолетником, чиниш кривично дело, чак и ако тога малолетник није свестан-  додала је. Тим поводом објавила је фотографију себе са 15 година на Инстаграму и захтевала извињење. Пајне се још није огласио поводом оптужби.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ласт нигхт И дроппед а бомб оф трутх. Фор yеарс И хад тхоугхт а ман И хад сеxуал релатионс wитх wас а а сеxуал еxпериенце И хад. И ноw кноw И wас гроомед. И аудитионед фор хим ат 15. Афтер мy еxпериенце wитх хим, И qуит ацтинг ентирелy унтил И wас ‘дисцоверед’ ат 21. Wхен тхат хаппенед, И wас лике, фуцк ит, лет’с до тхис. И евен тwеетед а цонгратулатионс он хис Осцар wин ин 2012, тхат’с хоw дееп ин тхе Цулт оф Холлywоод И wас. Ит wасн’т унтил тхрее wеекс афтер тхе Wеинстеин сторy броке тхат И ре-евалуатед тхе ситуатион. И феел бадлy абоут тхроwинг а бомб инто сомеоне’с лифе анд цареер, бут И гуесс тхат’с социал цондитионинг. И’м море сад тхан ангрy. Сад фор 15 yеар-олд ме. Сад фор тхе адулт ме тхат стилл тхоугхт ит wас а цхоице И маде. Грооминг ис реал. И wант yоу алл то кноw тхат ит’с нот yоур фаулт иф yоу wере менталлy массагед инто тхинкинг ит’с окаy. Ит ис нот. И кноw тхис ноw. И wоулд евен го уп то тхис дирецтор ат евентс анд аск хим, wитх а смиле, “ремембер wхен yоу хад сеx wитх ме ат 15?” Анд И wоулд лаугх ит офф. Тхат ис дееп социетал программинг. Иф yоу аре оут тхере трyинг то хаве сеx wитх ан ундераге минор, yоу аре цоммиттинг а цриме, евен иф тхе минор доесн’т кноw ит. И wас аттрацтед то хим, со И тхоугхт ит wас он ме, бут тхат’с нот цоррецт. И wас нот ан адулт. Wхен ит хаппенед, И’д рецентлy беен лефт бехинд ин Холлywоод бy а фамилy мембер то фенд фор мyселф. Тхе wолвес преyед. Плеасе рецогнизе тхат иф тхис хас хаппенед то yоу, тхе схаме ис нот yоурс, ит’с тхеирс. Гиве ит бацк. Гроомерс аре скиллед операторс анд ат 15, И wас нот аwаре оф тхе wарнинг сигнс. И намед хим он Тwиттер, бут синце Инстаграм ис мy софтер сиде, И јуст дон’т wант хис наме хере. Годдесс блесс ус алл, еxцепт фор тхосе тхат абусе тхеир поwер. Хере’с то фреедом, yоурс анд мине.

А пост схаред бy Росе МцГоwан (@росемцгоwан) он

Иначе, глумица је једна од првих жена која је прозвала злостављача Харвија Бајнштајна. Њега је такође оптужила за силовање, а своје искуство описала у мемоарима: - Укочила сам се, као кип -  описала је тренутак из 1997. године, само неколико тренутака пре него што је силована. Вајнштајн је због овог догађаја осуђен на 23 године затвора.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas