· · Komentari: 0
NIJE MOGLA DA ĆUTI

Poznata glumica optužila slavnog reditelja da je silovao: Tada sam imala samo 15 godina

Još jedna optužba za silovanje

1597828061_rose.jpg
Foto: YouTube printscreen /abc news

Rouz MekGovan, poznata glumica, optužila je Aleksandra Pavnea, slavnog reditelja i dobitnika Oskara, da je silovao kada je imala samo 15 godina.

Pročitajte još: Ovaj HOTEL ispunjava želje! Sve je na dohvat ruke, a septembrom je POSEBNA PRIČA (FOTO)

Pročitajte još: ANONIMUSI OTKRILI TAJNU O MISTERIOZNOM UBISTVU: "Zbog ovoga je princeza Dajana morala da umre"

Iako je već 2018. godine opisivala ovaj nemili događaj, tada nije želela javno da kaže o kome se radi.  - Godinama sam mislila da se radilo o jednom običnom seksualnom iskustvu, ali sada znam da se radilo o pedofiliji - rekla je tada glumica i dodala:

- Privlačio me je pa sam mislila da je problem u meni, ali ja sam bila maloletna, a on zreo muškarac. Postavio me da sednemo i upalioje pornić koji smo zajedno gledali. Ako se seksaš s maloletnikom, činiš krivično delo, čak i ako toga maloletnik nije svestan-  dodala je. Tim povodom objavila je fotografiju sebe sa 15 godina na Instagramu i zahtevala izvinjenje. Pajne se još nije oglasio povodom optužbi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last night I dropped a bomb of truth. For years I had thought a man I had sexual relations with was a a sexual experience I had. I now know I was groomed. I auditioned for him at 15. After my experience with him, I quit acting entirely until I was ‘discovered’ at 21. When that happened, I was like, fuck it, let’s do this. I even tweeted a congratulations on his Oscar win in 2012, that’s how deep in the Cult of Hollywood I was. It wasn’t until three weeks after the Weinstein story broke that I re-evaluated the situation. I feel badly about throwing a bomb into someone’s life and career, but I guess that’s social conditioning. I’m more sad than angry. Sad for 15 year-old me. Sad for the adult me that still thought it was a choice I made. Grooming is real. I want you all to know that it’s not your fault if you were mentally massaged into thinking it’s okay. It is not. I know this now. I would even go up to this director at events and ask him, with a smile, “remember when you had sex with me at 15?” And I would laugh it off. That is deep societal programming. If you are out there trying to have sex with an underage minor, you are committing a crime, even if the minor doesn’t know it. I was attracted to him, so I thought it was on me, but that’s not correct. I was not an adult. When it happened, I’d recently been left behind in Hollywood by a family member to fend for myself. The wolves preyed. Please recognize that if this has happened to you, the shame is not yours, it’s theirs. Give it back. Groomers are skilled operators and at 15, I was not aware of the warning signs. I named him on Twitter, but since Instagram is my softer side, I just don’t want his name here. Goddess bless us all, except for those that abuse their power. Here’s to freedom, yours and mine.

A post shared by Rose McGowan (@rosemcgowan) on

Inače, glumica je jedna od prvih žena koja je prozvala zlostavljača Harvija Bajnštajna. NJega je takođe optužila za silovanje, a svoje iskustvo opisala u memoarima: - Ukočila sam se, kao kip -  opisala je trenutak iz 1997. godine, samo nekoliko trenutaka pre nego što je silovana. Vajnštajn je zbog ovog događaja osuđen na 23 godine zatvora.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.