Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Позната глумица проговорила о отмици: "Била сам у страху да ће нас убити"

Била је жртва оружане отмице у Африци

1610647141_rivel.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Јорге Царреóн
Oglas

Ребел Вилсон, испричала је, како је током боравка у Африци, са још неколико жена била отета од групе непознатих мушкараца који су их држали заробљене током читаве ноћи.

Прочитајте још: Бил Козби након што је пуштен из затвора наишао на осуде колега: "Иживљавао се на мојој девојци и дрогирао је"

- Једном сам у Африци била отета. Било је то у руралном делу Мозамбика. Неколико жена и ја смо се возиле на камиону када су до нас дошли људи с другим камионом који је био пун оружја - испричала је глумица и додала:

"Била сам уплашена за наше животе"

- Стали су поред нас с великим пушкама и наредили нам да одмах сиђемо са свог возила. Одвели су нас у кућу која се налазила на осами. Схватила сам да се добро сналазим у кризним ситуацијама. Понашала сам се попут вође тима. Кад су нас оставили саме, рекла сам другим девојкама да се ухватимо за руке јер сам се бојала да би током ноћи могли да узму једну од девојака и учине ко зна шта - закључила је глумица.

Ипак, на сву срећу нико није повређен, а већ сутрадан су мушкарци дошли и рекли како је њихов камион спреман. Веровале су да им је био потребан, како би урадили неке нелегалне радње.

Прочитајте још: Принцеза Дајана веровала да јој принц Чарлс намешта саобраћајну несрећу? "Желео је да..."

 

- Срећом, нисмо биле повређене, а мушкарци су сутрадан дошли и рекли: - Ваш камион је сада спреман. Можете да идете. Нисмо постављале никаква питања. Вратиле смо се на камион и брзо напустиле ту локацију, а неколико сати касније смо прешле и јужноафричку границу. Мислим да су нас можда ти типови користили за кријумчарење илегалних ствари на дну камиона - додала је.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas