· · Коментари: 0

Позната књижевница ШОКИРАЛА све у студију признањем: "Док сам се ја борила за ПОТОМСТВО, он је водио ПАРАЛЕЛАН живот!"

Позната књижевница у емисији отворила душу и испричала тешко животно искуство.

1618819234_simonida-m..JPG
Фото: Принтсцреен/Инстаграм

Писац Симонида Милојковић,гостовала је у емисији у којој се говорило о мушко женским односима, и том приликом са гледаоцим аподелила своју најтежу животну причу.

Колико борба једног партнера зна да буде узалудна и болна, када нема подршку другог, најбоље сведочи управо њена исповест.

Шокирала је све присутне у студију и гледаоце крај малих екрана, када је признала, да док се борила за потомство, њен је партнер варао са другом женом.

— Најскупље сам платила развод. Ја сам се развела током друге вантелесне оплодње, када смо супруг и ја покушавали да добијемо дете, а он је све време мене варао и имао паралелну везу и то је најболније љубавно искуство у мом животу. То више није мушко-женски однос, то је људско-људски однос, то те повреди као човека. Па, што ми, човече, ниси рекао, да не идем тамо да се мучим, те вантелесне оплодње нису баш најпријатнија ствар кроз коју жена може да прође?! Једино ме је то мало осакатило… Кажу "Што те не убије, то те ојача". Није… Што те не убије, то те осакати, барем у мом случају — испричала је Симонида у емисији Магазин ин и додала:

— Увек сам живела оно што из мене произилази. Ако волим, волим, ако не, пакујем кофере и идем — закључила је она.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.