Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОЗНАТА ГЛУМИЦА ЧЕКА ТРЕЋЕ ДЕТЕ СА СЛАВНИМ КОЛЕГОМ: Тамара Драгичевић је ПОНОВО ТРУДНА (ФОТО)

Глумица Тамара Драгичевић и глумац Петар Бенчина годинама спадају међу најбоље регионалне глумце. У њиховим улогама, било филмским или телевизијским, уживали смо безброј пута, и управо због тога с нестрпљењем ишчекујемо свако ново остварење у којем ће се појавити.

1709226318_370389_tamarapetarbencinca_ff--1-.jpg
Фото: Ата Имагес
Oglas

Ипак, они су на многим пољима права инспирација, било да је у питању мода или породични живот. Они уживају у једноставном породичном животу који оплемењују деца Сташа и Лазар, уживају у заједничким тренуцима, путовањима...

Међутим, сада су на ред дошле предивне вести које ће сигурно окренути њихову свакодневицу за 180 степени, али на најлепши могући начин.

Популарни глумачки пар у браку је од 2016. године, а кћерку Сташу добили су крајем исте године. Три године касније, односно у августу 2019. године, њихова породица постала је богатија за још једног члана – дечака Лазара. 

Дакле, четворочлана породица сада ће постати богатија за петог члана, а ову информацију су вешто сакрили од јавности.

Недавно је Тамара објавила заједничку фотографију с Петром, а он је у коментару написао: "Као да сам трудан!" Чини се да је овим била послата суптилна порука да је ипак његова супруга у другом стању.

(Gloosy)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas