Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Схватила сам да није ни он ЛОШ": Љубавна прича Тамаре Драгићевић и Петра Бенчине - "Помислила сам како је НАДМЕН"

Познати пар је у браку већ седам година и имају двоје предивне деце

1696246574_jdp_premijera_21112021_0029.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Пар важи за један од најскладнијих на домаћој глумачкој сцени и многима су инспирација какав однос треба да буде. Круна складног брака Петра Бенчине и Тамаре Драгичевић свакако су малишани Сташа и Лазар, али мало је познато како је уопште и почела њихова љубавна прича.

Глумица је једном приликом открила да јој је у почетку било веома непријатно да толико шета са Петром јер је постала свесна тога да јој се свиђа тек када је открила да се она свиђа њему. Симпатије су временом постале обостране, а и Бенчина није одустајао, упркос стидљивости Драгичевићеве.

На почетку баш нису кликнули једно на друго, али с временом љубав је била све јача и јача. Када су се боље упознали, знали су да је то љубав за цео живот.

- Помислила сам како је надмен - причала је раније кроз осмех Тамара о томе шта јој је пролазило кроз главу када је први пут видела Бенчину.

 

- Петар ми није био симпатија док нисам схватила да сам ја њему симпатија. Било га је одједном „много”. Ми са класе смо ишли негде и онда је стално са нама он ишао. Седео је поред мене, а када сам освестила да му свиђам, схватила сам да није ни он лош (смех). Десила нам се једна занимљива ситуација након једног кастинга. Завршили смо кастинг и кренули кућама заједно, било је лето и 40 степени - присећала се она.

- Шетали смо, па смо сели на пиће, а ја све време размишљам зашто шетамо толико. Заиста није било никакво мување. Код Бранковог моста смо се растали и већ ми је било непријатно што сам толико шетала. Само сам се мами поверила, а нисам ни знала да ми се свиђа. Ја сам се тада њему свидела - објаснила је Тамара у емисији “Балканском улицом”, па се осврнула и на први пољубац.

- Први пут смо се пољубили на Новом Београду, а запросио ме је на мору. Мислили смо да свадба неће надмашити веридбу. Нисам могла да замислим класичну, традиционалну свадбу у којој сам ја у главној улози, иако немам ништа против њих, али на својој бих сигурно била нервозна и не бих уживала. Једна опција била је да то буде баш интиман чин, само ми и кумови, а друга је била ова, моје венчање из снова: плажа, море, музика и драги људи - испричала је Тамара.

Подсетимо, док су својевремено пловили чамцем око острва Корчула у Хрватској, Бенчина је у једном моменту клекнуо, извадио прстен и запросио је. Шокирана глумица је једва изговорила “да”. Тамара и Петар су 2016. године стали на луди камен. Према глумичиној жељи, венчање је било организовано на Ади Бојани, уз присуство породице и најближих пријатеља.

Петар се присетио и веридбе са Тамаром Драгичевић са којом је касније током брака добио и двоје деце, ћерку и сина. Петар је искрено испричао и да је, када се заљубио у Тамару, инсистирао да остају до јутра, те да заједно дочекују и зору.

- Па да, биле су зоре, те београдске, али нису биле у кафани. Мислим да сам дочекао најлепшу зору на мору, после веридбе. То је ставрно било невероватно. Ту су били, некако најближи људи који су у том тренутку могли да дођу. Дошли су тајно да изненадимо Тамару. То је једно мало место које једино што има је један ресторан који има феноменалну храну, потпуно је одвојено од остатка света и од тога дела приморја. Ту се може доћи само водом. Не зна се колико смо попили вина, колико смо певали и киша је падала, сменила су се сва годишња доба, свануло је, лудило је било. То је стварно нешто незаборавно и сећам се као да је јуче било - испричао је Петар.

 

С обзиром на то да данас има много оних који бригу о деци препуштају супругама, те да увек имају изговоре да су заузети послом, Петар каже да он није такав.

- Нисам тај и мислим да то није нормално. То да препуштају, једино ако код куће имају неку фарму... Не знам. Са децом то није наивна ствар, тражи време. Мислим да је то неко осећање којим се водиш, имаш потребу. Они мене увесељавају, то ми је најдрагоценије време, привилегија, тако да то назовем. Чуо сам то, знам да има тих, као на послу сам... - истакао је тада Петар.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas