Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСПОВЕСТ

Позната манекенка шокирала изјавом: "Силована сам са седам година"

Кејти Прајс наводно је силована као дете

1617090817_keti.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен /катиеприце
Oglas

Позната манекенка у једној емисији, изнела је шокантне тврдње на рачун сексуалног злостављања, тврдећи да је са само седам година силована.

Прочитајте још: Јавност подељена: Он је проглашен за најсекси ћелавог мушкарца на свету

Она је истакла, како има велики проблем са поверењем код мушкараца, због немилог догађаја који се догодио у паркићу када је она имала само седам година.

- Све невоље у мом животу дошле су од мушкараца. Тако је то још од малих ногу јер сам била силована кад ми је било седам година. Писала сам о томе у својој првој књизи, то се догодило у парку - изјавила је Кејти и додала:

- Сарађивала сам с фотографом који је завршио у затвору. Био је опседнут са мном. Фоткао ме у непримереним издањима кад сам имала само 12 година, а ја сам мислила да ту нема ништа покрешно. Терао ме да плазим језик, што је имало сексуалну конотацију - каже манекенка и открива да је на њен проблем са мушкарцима утицао и отац који је напустио када се још док је била мала развео од њене мајке.

Прочитајте још: Слађа Алегро открила са којом певачицом не разговара

- Не сећам се кад је отишао, али подсвесни ум све памти. На терапијама сам схватила да често улазим у везе па их прекидам зато што не желим очинску фигуру јер те они увек изневере. Сваки проблем у мом животу је дошао од мушкараца. Све остало је савршено - закључила је.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas