Oglas
· · Komentari: 0
ISPOVEST

Poznata manekenka šokirala izjavom: "Silovana sam sa sedam godina"

Kejti Prajs navodno je silovana kao dete

1617090817_keti.jpg
Foto: Youtube printscreen /katieprice
Oglas

Poznata manekenka u jednoj emisiji, iznela je šokantne tvrdnje na račun seksualnog zlostavljanja, tvrdeći da je sa samo sedam godina silovana.

Pročitajte još: Javnost podeljena: On je proglašen za najseksi ćelavog muškarca na svetu

Ona je istakla, kako ima veliki problem sa poverenjem kod muškaraca, zbog nemilog događaja koji se dogodio u parkiću kada je ona imala samo sedam godina.

- Sve nevolje u mom životu došle su od muškaraca. Tako je to još od malih nogu jer sam bila silovana kad mi je bilo sedam godina. Pisala sam o tome u svojoj prvoj knjizi, to se dogodilo u parku - izjavila je Kejti i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

- Sarađivala sam s fotografom koji je završio u zatvoru. Bio je opsednut sa mnom. Fotkao me u neprimerenim izdanjima kad sam imala samo 12 godina, a ja sam mislila da tu nema ništa pokrešno. Terao me da plazim jezik, što je imalo seksualnu konotaciju - kaže manekenka i otkriva da je na njen problem sa muškarcima uticao i otac koji je napustio kada se još dok je bila mala razveo od njene majke.

Pročitajte još: Slađa Alegro otkrila sa kojom pevačicom ne razgovara

- Ne sećam se kad je otišao, ali podsvesni um sve pamti. Na terapijama sam shvatila da često ulazim u veze pa ih prekidam zato što ne želim očinsku figuru jer te oni uvek iznevere. Svaki problem u mom životu je došao od muškaraca. Sve ostalo je savršeno - zaključila je.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas