Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Позната ПЕВАЧИЦА преминула у 35. години: Борила се са АЛКОХОЛИЗМОМ, а умрла због проблема са јетром

Певачица је годинама имала проблем са алкохолизмом

1702375156_Foto-Printscreen-YouTube-JoyPrimeTV.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - ЈоyПримеТВ
Oglas

Поп певачица Захара је преминула у 35. години. Она је имала проблема са јетром који су настали услед година злоупотребе алкохола.

Африкчка поп уметница је била уврштебна на ББЦ-јеву листу 100 жена је умрла у болници у Јоханесбургу, у Јужној Африци.

Захара, правог имена Булелва Мкутукана је постала позната 2011. године са албумом "Лолиwе", а иначе је сама научила да свира гитару.

Певачица се годинама борила са зависношћу од алкохола, а хоспитализована је прошлог месеца.

Министар културе Јужне Африке, Зизи Кодва је обавестио јавност о смрти певачице и рекао да влада помаже породице певачице "већ неко време".

Извела је главну нумеру за Нелсона Менделу у његовом дому 2013. пре његове смрти. Захара је такође водила кампању против насиља над женама у Јужној Африци, које је 2020. описала као „пандемију“ у земљи.

 

Она је открила да ју је напао мушкарац који ју је попрскао сузавцем док је била у свом аутомобилу.

"Мушкарци се осец́ају као да имају право на жене, као да су жене њихове. Мушкарци у Јужној Африци, све до чега им је стало су они сами..рекла је Захара за ББЦ.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas