Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Позната певачица се намерно заразила короном, а онда УМРЛА након два дана

Певачиа је одлучила да се намерно зарази опасним вирусом

1642751571_pevacica.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Хана Хорка, преминула је у 57. години, након што се намерно заразила корона вирусом, а није била вакцинисана. Чешка певачица је одлучила да се намерно зарази како би развила антитела и добила зелени сертификат за одлазак на одређена места. 

Прочитајте још: "Животе мој": Катарина Грујић има велики разлог за славље - Певачица не крије срећу (ФОТО)

Иако је на друштвеним мрежама објавила да се опоравља након позитивног теста која је поделила на друштвеним мрежама, преминула је након два дана. Она је одлучила да се зарази короном док су јој син Јан и отац били заражени, иако су два пута вакцинисани.

- Требало је да се изолује недељу дана јер смо били позитивни. Али она је била са нама све време - рекао је син.

Хана је била лан групе "Асонанс". Иако се тог дана када је објавила статус позитивног резултата и да ће од сада "бити концерата, позоришта и сауна", преминула је истог дана. Желела је да оде у шетњу, али су је заболела леђа и одлучила је да легне, након десетак минута се угушила, саопштио је њен син.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas