· · Коментари: 0

Потпуна трансформација учеснице Звезде Гранда: Крстиња Тодоровић смршала 92 КГ и открила шта све сме да једе

Певачица се потпуно трансформисала

1666161718_krstinja.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Прва/Звезде Гранда

Певачица Крстиња Матановић пре две и по године имала је 162 килограма, а онда је решила операцијом да смањи желудац и смршала је 92 килограма Крстиња је драстично је смршала, па је недавно морала поново да оде на операцију, овог пута како би јој скинули вишак коже. "Звезда Гранда" прича за Информер да се изненадила кад је јуче стала на вагу, која је показала да има 70 кила!

Прочитајте још: Тежина се не враћа: Опра Винфри је помоћу овог јеловника смршала преко 20 килограма

- Имала сам 162 килограма, а сада имам 70! Волела бих да смршам још само неколико килограма. Операције смањења желуца и затезања коже биле су тешке и обе су, хвала Богу, биле успешне! Уклонили су ми доста коже, не знам тачно колико, а опоравак је био тежак... Пратила сам савете доктора и зато није било грешке. Сада једем све, али много мање, а највише волим чорбице и воће - прича Крстиња и додаје да се не каје што је ишла под нож: - Нису лаке операције, али када видим резултат, заборавим на све! Сада, после две и по године и две захтевне операције, постајем свесна колико сам урадила и колико сам сада срећнија! Сијам на сваком пољу и дај Боже да тако и потраје!

- Имам више самопоуздања. То је добро и за мој посао, јер је поред доброг певања важно и да лепо изгледам. Ово је први пут да сам објавила слику у купаћем костиму а да нисам имала пешкир преко себе или да нисам сакрила неки део тела.

Након што је драстично смршала, Крстиња се развела и вратила девојачко презиме Матановић, али је убрзо нашла новог дечка!

- Мислила сам да ми се дуго неће десити нова љубав, али освојио ме је момак због тога што је посебан и зато што је мушкарац у правом смислу те речи. Из тог разлога волим да му певам песму моје колегинице Александре Младеновић "Посебан" - прича певачица и додаје да њен момак не воли медије.

 

- Мој партнер није из јавног живота и њега то не интересује. Ако некад и пожели да буде део јавности, испунићу му жељу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.