· · Коментари: 0

Познати холивудски глумац на прослави КРАЉИЦЕ ЕЛИЗАБЕТЕ: Одушевио присутне у Виндзору (ФОТО)

Уочи премијере његовог новог филма појавио се и на прослави код краљице Елизабете

1652712534_profimedia-0691795591.jpg
Фото: профимедиа

Једна у низу прослава платинастог јубилеја краљице Елизабета одржана је у замку Виндзор.  Организована је коњичка представа "Роyал Wиндсор Хорсе Схоw" у част краљице која је 70 година на трону.

Оно што је све изненадило је појава госта, једног од најпознатијих холивудских глумаца - Тома Круза.

Глумац Топ Гана представио је Краљевску коњску артиљерију Краљевске трупе током прославе и одушевио присутне у Виндзору, а за краљицу Елизабету имао је најдивније речи. 

Глумцу ц́е се придружити војвода и војвоткиња од Кембриџа на британској премијери филма „Топ Гун: Маверицк“ 19. маја.

Прочитајте још: Кортни Кардашијан обукла венчаницу која је шокирала многе: Да ли бисте у њој рекли "да"? (ФОТО)

- Веома сам почаствован што сам овде. То је права привилегија. Она је жена којој се веома дивим. Мислим да је она неко ко има огромно достојанство и дивим се њеној оданости. Оно што је постигла је историјско - рекао је Том преноси Хола.

Фото: профиемдиа

Томово појављивање на прослави платинастог јубилеја долази уочи британске премијере филма Топ Гун у четвртак. Војвода и војвоткиња од Кембриџа, Кејт и Вилијам,  присуствоваће премијери у Лондону.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ



 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.