· · Komentari: 0

Poznati holivudski glumac na proslavi KRALJICE ELIZABETE: Oduševio prisutne u Vindzoru (FOTO)

Uoči premijere njegovog novog filma pojavio se i na proslavi kod kraljice Elizabete

1652712534_profimedia-0691795591.jpg
Foto: profimedia

Jedna u nizu proslava platinastog jubileja kraljice Elizabeta održana je u zamku Vindzor.  Organizovana je konjička predstava "Royal Windsor Horse Show" u čast kraljice koja je 70 godina na tronu.

Ono što je sve iznenadilo je pojava gosta, jednog od najpoznatijih holivudskih glumaca - Toma Kruza.

Glumac Top Gana predstavio je Kraljevsku konjsku artiljeriju Kraljevske trupe tokom proslave i oduševio prisutne u Vindzoru, a za kraljicu Elizabetu imao je najdivnije reči. 

Glumcu će se pridružiti vojvoda i vojvotkinja od Kembridža na britanskoj premijeri filma „Top Gun: Maverick“ 19. maja.

Pročitajte još: Kortni Kardašijan obukla venčanicu koja je šokirala mnoge: Da li biste u njoj rekli "da"? (FOTO)

- Veoma sam počastvovan što sam ovde. To je prava privilegija. Ona je žena kojoj se veoma divim. Mislim da je ona neko ko ima ogromno dostojanstvo i divim se njenoj odanosti. Ono što je postigla je istorijsko - rekao je Tom prenosi Hola.

Foto: profiemdia

Tomovo pojavljivanje na proslavi platinastog jubileja dolazi uoči britanske premijere filma Top Gun u četvrtak. Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, Kejt i Vilijam,  prisustvovaće premijeri u Londonu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU



 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.