Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Познато када ће принц Хари проговорити о ОЦУ и његовој болести: Најављује се ИНТЕРВЈУ после ког ништа неће бити исто

Главна тема интервјуа са Харијем биће болест његовог оца, као и детаљи сусрета у Лондону који је трајао само пола сата

1708078418_1707750592_Foto-Profimedia-Carls-i-Hari-65cf355285d5c.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Очекује нас нови интервју са принцем Харијем, а важна тема биће борба његовог оца Чарлса са раком. Зна се да су га стручњаци за британски двор упозоравали да нкако не открива детаље сусрет са оцем, тај састанак се десио прошлог уторка у Лондону, и сматра се да је ћутање принца пресудно за његове односе са британаском краљевском породицом. Сазнаће се да ли ће млађи син краља и принцезе Дајане заобићи те детаље, а како се најављује, он ће говорити о томе како се британски моанрх осећа односно носи са болешћу, и то није све.

Принц Хари је дао интервју за емисију Гоод Морнинг Америца, односно разговарао је са водитељем Вилом Ривсом, који је иначе син чувеног глумца Кристофера Ривса, који је тумачио лик Супермена, преноси Даилy Маил.

Хари и Меган Маркл бораве од среде у Канади због промоције Инвицтус Гамес 2025. и учествују у разним зимским активностима, укључујући боб и скијање. Принц је са оцем причао свега пола сата, а за САД се вратио из Лондона 24 сат након што је допутовао у Британију. Два дана касније виђен је на додели НФЛ награда у Лас Вегасу пре него што су он и Меган поновно покренули свој сајт на прилично контроверзан начин.

Познати пар у Канади осим фотографа и радозналих посматрача прати и екипа емисије Гоод Морнинг Америца. Објављен је и тизер интервју који је забележен у среду. "Потпуно нови интервју са принцем Харријем о његовом животу са Меган, о томе како је његов отац краљ Чарлс и његовој страсти да помаже рањене ратнике", најављује се.

АБЦ мрежа која емитује ГМА тек треба да потврди шта ће се тачно емитовати, а екипа емисије помно прати Харија који је имао праву авантуру уживајући у бобу док га је супруга посматрала рекавши да се не би усудила на исто.

Портпарол Харија и Меган Маркл рекао је јуче за Миррор да ништа неће сломити познати пар алудирајући на критике због новог сајта, титула које тамо користе као и краљевски грб који се налази на страници.

Бројне скандале изазвали су покретањем новог сајта, као и одлуком да промене презимена своје деце, критикују се што све чини док се Чарлс бори са малигном болешћу, а видећемо шта ће интервју донети.

(Даилy маил/ БлицЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas