Oglas
· · Komentari: 0

Poznato kada će princ Hari progovoriti o OCU i njegovoj bolesti: Najavljuje se INTERVJU posle kog ništa neće biti isto

Glavna tema intervjua sa Harijem biće bolest njegovog oca, kao i detalji susreta u Londonu koji je trajao samo pola sata

1708078418_1707750592_Foto-Profimedia-Carls-i-Hari-65cf355285d5c.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Očekuje nas novi intervju sa princem Harijem, a važna tema biće borba njegovog oca Čarlsa sa rakom. Zna se da su ga stručnjaci za britanski dvor upozoravali da nkako ne otkriva detalje susret sa ocem, taj sastanak se desio prošlog utorka u Londonu, i smatra se da je ćutanje princa presudno za njegove odnose sa britanaskom kraljevskom porodicom. Saznaće se da li će mlađi sin kralja i princeze Dajane zaobići te detalje, a kako se najavljuje, on će govoriti o tome kako se britanski moanrh oseća odnosno nosi sa bolešću, i to nije sve.

Princ Hari je dao intervju za emisiju Good Morning America, odnosno razgovarao je sa voditeljem Vilom Rivsom, koji je inače sin čuvenog glumca Kristofera Rivsa, koji je tumačio lik Supermena, prenosi Daily Mail.

Hari i Megan Markl borave od srede u Kanadi zbog promocije Invictus Games 2025. i učestvuju u raznim zimskim aktivnostima, uključujući bob i skijanje. Princ je sa ocem pričao svega pola sata, a za SAD se vratio iz Londona 24 sat nakon što je doputovao u Britaniju. Dva dana kasnije viđen je na dodeli NFL nagrada u Las Vegasu pre nego što su on i Megan ponovno pokrenuli svoj sajt na prilično kontroverzan način.

Poznati par u Kanadi osim fotografa i radoznalih posmatrača prati i ekipa emisije Good Morning America. Objavljen je i tizer intervju koji je zabeležen u sredu. "Potpuno novi intervju sa princem Harrijem o njegovom životu sa Megan, o tome kako je njegov otac kralj Čarls i njegovoj strasti da pomaže ranjene ratnike", najavljuje se.

ABC mreža koja emituje GMA tek treba da potvrdi šta će se tačno emitovati, a ekipa emisije pomno prati Harija koji je imao pravu avanturu uživajući u bobu dok ga je supruga posmatrala rekavši da se ne bi usudila na isto.

Portparol Harija i Megan Markl rekao je juče za Mirror da ništa neće slomiti poznati par aludirajući na kritike zbog novog sajta, titula koje tamo koriste kao i kraljevski grb koji se nalazi na stranici.

Brojne skandale izazvali su pokretanjem novog sajta, kao i odlukom da promene prezimena svoje dece, kritikuju se što sve čini dok se Čarls bori sa malignom bolešću, a videćemo šta će intervju doneti.

(Daily mail/ BlicŽena)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas