Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Познато у каквом је стању СОФИЈА ЛОРЕН: Нејн менаџер открио како се глумица осећа после операције

Софија Лорен је пала у купатилу у свом дому и том приликом доживела неколико прелома

1696574779_Sofija-Loren.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Менаџер славне глумице Софије Лорен Карло Ђусти огласио се за Пеопле и рекао како се осећа филмска легенда након што је пре две недеље поврдгнута операцији. Славна Италијанка пала је у свом дому у Швајцарској при чему је повредила бедрену кост и кук.

"Све се добро одвија, потребно је барем неколико месеци рехаблитације", рекао је менаџер Софије Лорен за Пеопле и додао да су глумичини синови Карло Понти Јуниор и Едоардо Понти са мајком у Швајцарској.

Он се Пеопле огласио и након операције када је рекао да је хирушки захват изузетно добро прошао и да се Софија Лорен полако опоравља.

Софија Лорен (89) је неколико недеља пре несреће виђена у јавности, била је на Армани модном шоуу у Вененцији. Изгледала је "веома живахно" рекао је италијански новинар и филмски критичар Ђузепе Фантаси.

"Може се рећи да она воли такве догађаје, заиста је срећна тада, људи су били прилично узбуђени што је виде", изјавио је.

Друга особа која је видела Софију Лорен на том догађају поручила је да је глумица изгледала веома добро и да је привукла највећу пажњу односно највећи број људи око себе.

Вест да је Софија Лорен доживела несрећу објављена је на Инстаграм страници итаијанског ресторана који носи њено име.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas