Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ПРАЛА ЈЕ СУДОВЕ ЗА ШАНКОМ": Како је Марко Јанкетић упознао супругу?

Глумац Марко Јанкетић и његова супруга имају филмску љубавну причу

1713785516_Foto-Ataimages.rs-Marko-Janketic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Син легендарног глумца Мише јанкетића, Марко, био је гост у емисије "Балканском улицом". Говорио је о свом детињству, каријери и својој вољеној супрузи и дану када је срео: 

- Свашта сма радио. Сећам се, била је несташица јаја, то је, рецимо, 1988. година, ако сам имао пет година. Били смо у Томашеву, тамо у Црној Гори на имању, мама и тата су набавили два картона јаја и ставили у тај доњи део куће, ја сам ушао и поломио сам свако јаје и направио бару. И кад су ме ухватилиу и питали: "Зашто си то урадио?", рекао сам: "Тражио сам пиле у јајету". Ето, тако - каже Јанкетић, а ауторка и водитељка емисије "Балканском улицом" Весна Дедић га на то пита:

- Да ли су схватили да имају вундеркинда? - на шта Марко са осмехом одговара:

- Не, они су схватили да имају кретена. Није то личило тад на вундеркинда никако. То је танка линија између кретена и генијалца. Или између лудака и генијалца, то тако кажу.

- Тако је, тако је, то нека моја жена сада чује. Воли мене моја жена није то, а критикује ме, не што се тиче посла, али добро, то је потпуно природно и нормално. Дајемо замерке, дајемо и похвале, дајемо и љубав. То је нормално све, то је суживот.

Марко се сећа тренутка када је угледао супругу као да је то било јуче: 

- Како да не, прала је судове за шанком Југословенског драмског позоришта. Дошла је на премијеру моје представе "Загреб-Београд виа Сарајево", коју је режирао Горчин Стојановић и онда, њена другарица Теодора, која је између осталог и твоја колегиница, дошла је тамо, гледала ту премијеру и онда, ја сам већ био, како се то каже, после премијере, под гасом, било је ту неко моје друштво и онда сам угледао Марију како пере судове и рекао, "е, ово је жена за куће", шалим се - каже са осмехом глумац и наставља:

- Погледали смо се тако и онда ми је честитала премијеру и тако, успоставили смо неку комуникацију и на крају смо отишли код једног колеге Јоакима Тасића на журку и тако почели да се упознајемо и да се виђамо и... Прво сам приметио очи. Моја Ленка, моја млађа, она има очи на мајку, кад се родила ја сам рекао, види, срећа нема ове моје лукаве, лисичје очи има ове твоје питоме дубоке.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas