Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРЕ АНЕ ЉУБИО ОВУ ЛЕПОТИЦУ: Цела Немачка навијала за њих, Басти изабрао српску тенисерку (ФОТО)

Чувена легенда немачког фудбала Бастијан Швајнштајгер, пре брака са Аном Ивановић, био је у вези са прелепом манекенком - ово је њихова прича

1716627429_Foto-Profimedia.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Бастијан Швајнштајгер, немачка фудбалска легенда и велика звезда Бајерна из Минхена, у срећном је браку са некадашњом тенисерком Аном Ивановић.

Судбоносно "да" изговорили су 2016. године у романтичној Венецији, имају троје деце, заљубљени су као првог дана и не одвајају се једно од другог.

Љупка Београђанка, својевремено први рекет света, лако је освојила Бастијаново срце. Толико лако, да је због ње оставио тадашњу девојку, немачку манекенку Сару Бранднер.

Она можда није Клаудија Шифер, али је била прилично успешна у свом послу. Љубав са славним фудбалером планула је после случајног сусрета на Ибици.

Фото: Профимедиа

Живели су у Минхену док је играо за Бајерн, а веза је трајала седам година.

Били су омиљени немачки пар, често су се појављивали на јавним догађајима, заједно су славили његове победе, и изгледало је да је следећи корак онај до олтара. Све је водило ка томе. Али…

Фото: Профимедиа

Згодну плавушу из игре и Бастијановог живота по свему судећи је избацила српска тениска принцеза. Први пут Ана и Бастијан заједно су виђени у септембру 2014, када су се Њујорком прошетали држећи се за руке.

Но, сумња да нешто у његовој вези са Саром није како треба пробудила се неколико недеља раније, када је тридесети рођендан, у августу, прославио без ње.

Према наводима немачких медија, некад златни пар раскинуо је у јулу, а да је крај дефинитиван показао је и Бастијан прецртавши Сарино име на копачкама.

Причало се да је раскид био турбулентан и да је згодна плавуша дуго патила за фудбалером. Но, успела је поново да стане на љубавне ноге.

Три године била је у вези са бизнисменом Михаелом Бејером, а њен емотивни статус тренутно је непознат.

Сара Бранднер и даље је активна у свету моделинга. У међувремену је, како видимо на њеном Инстаграму, постала и нутрициониста, а пропагира природан изглед и што једноставнији начин живота.

(Стил)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas