Oglas
· · Komentari: 0

PRE ANE LJUBIO OVU LEPOTICU: Cela Nemačka navijala za njih, Basti izabrao srpsku teniserku (FOTO)

Čuvena legenda nemačkog fudbala Bastijan Švajnštajger, pre braka sa Anom Ivanović, bio je u vezi sa prelepom manekenkom - ovo je njihova priča

1716627429_Foto-Profimedia.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Bastijan Švajnštajger, nemačka fudbalska legenda i velika zvezda Bajerna iz Minhena, u srećnom je braku sa nekadašnjom teniserkom Anom Ivanović.

Sudbonosno "da" izgovorili su 2016. godine u romantičnoj Veneciji, imaju troje dece, zaljubljeni su kao prvog dana i ne odvajaju se jedno od drugog.

LJupka Beograđanka, svojevremeno prvi reket sveta, lako je osvojila Bastijanovo srce. Toliko lako, da je zbog nje ostavio tadašnju devojku, nemačku manekenku Saru Brandner.

Ona možda nije Klaudija Šifer, ali je bila prilično uspešna u svom poslu. LJubav sa slavnim fudbalerom planula je posle slučajnog susreta na Ibici.

Foto: Profimedia

Živeli su u Minhenu dok je igrao za Bajern, a veza je trajala sedam godina.

Bili su omiljeni nemački par, često su se pojavljivali na javnim događajima, zajedno su slavili njegove pobede, i izgledalo je da je sledeći korak onaj do oltara. Sve je vodilo ka tome. Ali…

Foto: Profimedia

Zgodnu plavušu iz igre i Bastijanovog života po svemu sudeći je izbacila srpska teniska princeza. Prvi put Ana i Bastijan zajedno su viđeni u septembru 2014, kada su se NJujorkom prošetali držeći se za ruke.

No, sumnja da nešto u njegovoj vezi sa Sarom nije kako treba probudila se nekoliko nedelja ranije, kada je trideseti rođendan, u avgustu, proslavio bez nje.

Prema navodima nemačkih medija, nekad zlatni par raskinuo je u julu, a da je kraj definitivan pokazao je i Bastijan precrtavši Sarino ime na kopačkama.

Pričalo se da je raskid bio turbulentan i da je zgodna plavuša dugo patila za fudbalerom. No, uspela je ponovo da stane na ljubavne noge.

Tri godine bila je u vezi sa biznismenom Mihaelom Bejerom, a njen emotivni status trenutno je nepoznat.

Sara Brandner i dalje je aktivna u svetu modelinga. U međuvremenu je, kako vidimo na njenom Instagramu, postala i nutricionista, a propagira prirodan izgled i što jednostavniji način života.

(Stil)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas