Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
певачица

Доказала да није ТРУДНА: Бритни Спирс још једном шокирала свет (ФОТО)

Позанта певачица, Бритни Спирс, поново је изненадила јавност новим обнаженим фотографијама.

1629186510_Depositphotos_347872671_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Бритни Спирс у последње време налази се у центру приче у вези са тиме да њен отац више нема старатељство над њом након 13 година.

Фотографије Бритни Спирс

Након лепих вести да је Бритни коначно слободна, направила је потез који је све изненадио. Наиме, на Инстаграму је поставила фотографија у топлесу где објашњава да није трудна и да није повећавала груди.

Прочитајте још: Синди Крафорд показала парадајз из врта па се скинула у БИКИНИ и открила нешто на ТЕЛУ (ФОТО)

Сада је још једном голом фотографијом објаснила поенту пређашње.

- Не људи, нисам повећала груди, нити сам трудна. Пре него што вам покажем још слика свог тела, желим да разумете моја размишљања о излагању коже. Према мом мишљењу, прилично је уврнуто да када је некој жени вруће и жели да скине слој одеће рећи - не. Не говорим о стриптиз клубу или перформансу, само о практичности да када вам је вруће скинете мајицу.

Бритни је додала да се многи сада баве њеним понашањем и карактеришу га као лоше.

- У сваком случају сигурно се питате зашто сада излажем своје тело. Па зато што сам рођен на овом свету гола. Ја сам жена, прелепа, осетљива жена која треба да погледа себе у свом најчистијем облику. И не, нећу снимати слике у топлесу до краја живота јер би ми то постало досадно - пише Бритни.

Прочитајте још: Принц Хари иде у Лондон са камером, а срешће САМО једног члана КРАЉЕВСКЕ породице

Потом је додала да јако воли своје обожаваоце који су невероватни и подржавају је свих ових година.

Видећемо који ће следећи потез да направи популарна Бритни која је сада коначно слободна да се стара сама о себи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas