Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРЕД СМРТ ДОБИО И ПОТПУНО СЕ ПРОМЕНИО: Начин на који је умро ЈОСИФ ТАТИЋ шокирао је СРБИЈУ

Јосиф Татић умро је на данашњи дан пре 11 година, а ми се том приликом сећамо његовог невероватног живота

1707376399_1237431_screenshot-5_ls.jpg
Фото: Принтскрин
Oglas

Јосиф Татић је био један од најхаризматичнијих глумаца у Србији, а један од надимака у глумачким круговима био је "сурови". Верује се да га је добио због тога што је увек говорио истину и није бринуо да ли ће кога увредити.

Опет, и колеге и пријатељи су га доживаљавали као најбољег човека на планети, великог боема који је више од свега волео друштво и кафану.

Алкохол и цигарете је пред сам крај живота покушао да остави, али му није пошло за руком. Свео се на конзумирање воде и вина, али здравље му је већ било и превише нарушено.

Умро је у сну, а сумња се на срце. Била је то чудна смрт за неког са таквом харизмом, због чега је Србија била шокирана његовим мирним одласком у 67-ој години. Кремиран је а његови посмртни остаци сахрањени су на Новом гробљу.

Два пута се женио и има две ћерке. У 57ој години, десет година пред смрт добио је другу ћерку Христину са супругом Бебом која је стоматолог.

"Не могу ни да једем пред представу, што је погубно за ову моју тежину. Па кад завршим, онда клопа, пиће… А то се највише таложи. Нису само глумци боеми. Ја сам се у тим својим бурним временима, како ви то називате, дружио с људима других професија. У својим боемским данима највише сам пратио једнога писца, једног пилота и једног адвоката. Није било много глумаца, али била је понека глумица, " говорио је глумац који се знатно смирио како је добио друго дете.

"Младост к'о младост… Кајем се што није била још бурнија! Кајем се што нисам пушио још више. Оставио сам цигарете пре месец дана и… Ух, страшна је криза! Оставио сам и алкохол, пијем само црно вино”.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas