Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРЕДВИЂАЊЕ ВЕШТАЧКЕ ИНТЕЛИГЕНЦИЈЕ: Ево како ће принц Џорџ изгледати за 10 година (ФОТО)

Најстарији син принца Вилијама и Кејт Мидлтон ће бити прави лепотан

1692781653_profimedia-0789449871.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Он је ове године напунио 10 година, а његов живот је од малена под лупом јавности будући да ће једног дана постати британски краљ.

Како су једном приликом пренели британски медији, да га чекају велике ствари, родитељи су му саопштили тек за 7. рођендан у жељи да ублаже и одложе величину свега што ће тек доћи, а и како би имао нормално детињство. 

Да га полако припремају за важне краљевске улоге, потврђено је и на крунисању краља Чарлса ИИИ ове године у Вестминстерској опатији где је принц Џорџ имао кључну улогу поставши најмлађи будући краљ који је имао званичну улогу на крунисању.

И док су сви још увек одушевљени како ће принцеза Шарлот изгледати за 10 година у шта смо имали увид захваљујући вештачкој интелигенцији, сада можемо да видимо како ће и њен старији брат изгледати такође за 10 година. 

На фотографијама које су се појавиле на друштвеним мрежама можемо да се уверимо да ће принц Џорџ одрасти у правог лепотана и бити сан многих девојака.

 

Одевен у смокинг и са лептир машном, принц Џорџ има држање правог будућег краља и личи на згодне принчеве из најлепших бајки.

Издужено лице и оштра вилица заједно са препознатљивим, продорним погледом уз разбашурену фризуру, доказују да ће Џорџ сламати срца.

Он је раније упоређиван са ујаком Џејсом Мидлтоном, Дајаниним братом Чарлсом Спенсером и чак и бившим краљем Едвардом ВИИИ.

Међутим, на овој фотограифји је невероватна физичка сличност принца Џорџа и његовог оца, принца Вилијама премда је својом лепотом надмашио и њега. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas