Oglas
· · Komentari: 0

PREDVIĐANJE VEŠTAČKE INTELIGENCIJE: Evo kako će princ Džordž izgledati za 10 godina (FOTO)

Najstariji sin princa Vilijama i Kejt Midlton će biti pravi lepotan

1692781653_profimedia-0789449871.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

On je ove godine napunio 10 godina, a njegov život je od malena pod lupom javnosti budući da će jednog dana postati britanski kralj.

Kako su jednom prilikom preneli britanski mediji, da ga čekaju velike stvari, roditelji su mu saopštili tek za 7. rođendan u želji da ublaže i odlože veličinu svega što će tek doći, a i kako bi imao normalno detinjstvo. 

Da ga polako pripremaju za važne kraljevske uloge, potvrđeno je i na krunisanju kralja Čarlsa III ove godine u Vestminsterskoj opatiji gde je princ Džordž imao ključnu ulogu postavši najmlađi budući kralj koji je imao zvaničnu ulogu na krunisanju.

I dok su svi još uvek oduševljeni kako će princeza Šarlot izgledati za 10 godina u šta smo imali uvid zahvaljujući veštačkoj inteligenciji, sada možemo da vidimo kako će i njen stariji brat izgledati takođe za 10 godina. 

Na fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama možemo da se uverimo da će princ Džordž odrasti u pravog lepotana i biti san mnogih devojaka.

 

Odeven u smoking i sa leptir mašnom, princ Džordž ima držanje pravog budućeg kralja i liči na zgodne prinčeve iz najlepših bajki.

Izduženo lice i oštra vilica zajedno sa prepoznatljivim, prodornim pogledom uz razbašurenu frizuru, dokazuju da će Džordž slamati srca.

On je ranije upoređivan sa ujakom Džejsom Midltonom, Dajaninim bratom Čarlsom Spenserom i čak i bivšim kraljem Edvardom VIII.

Međutim, na ovoj fotograifji je neverovatna fizička sličnost princa Džordža i njegovog oca, princa Vilijama premda je svojom lepotom nadmašio i njega. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas