· · Коментари: 0

Преминуо ПОЗНАТИ ФОТОГРАФ који је сарађивао са ВЕЛИКИМ МУЗИЧКИМ ИМЕНИМА: Више од годину дана борио се са опаком болешћу

Изгубио је битку са тешком болешћу

1673529586_fotograf.jpg
Фото: Инстаграм принтскрин/ marko_m_z

Фотограф Марко Зарубица изгубио је битку са опаком болешћу, потврђено је данас.

Сарађивао је са великим музичким именима попут Марине Тадић, Николине Пишек, Савом Перовићем и многим другима, а на њега је највећи утисак оставила Светлана Цеца Ражнатовић.

У интервјуу за је признао да је још као мали себе видео као фотографа, али и да је волео да позира испред објектива што сведоче многе фотографије које су објављене на његовим друштвеним мрежама.

Пре нешто мање од два месеца објавио је фотографију из болнице испод које је детаљно описао кроз шта је пролазио током лечења опаке болести.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Zarubica (@marko_m_z)

- Пре годину дана прва кап је кренула мојим венама, сећам се тог страха и како сам гледао док кроз систем креће прва терапија и прва кап улази у мој крвоток, склопио сам очи и чекао да осетим реакцију... просло је пар минута и схватио сам да нема посебног осецаја и реакција, лагано тело је прихватало све у први мах, данас оне узимају данак и помало сам преуморан. Уморан сам, годину дана, 17 хемотерапија које ме ремете у свему, и поред луде енергије, свих планова и прихватања једноставно сам преморен и жељан да одморим од свега - написао је Марко између осталог.  

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.