Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРЕУЗЕО ВИКТОРИЈИН ТИК ТОК И НАШМИНКАО СЕ: Водич Дејвида Бекама за лепоту (ВИДЕО)

Покушао је да ископира жену, па јој се подсмевао

1684832792_Bekam-naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Познато је колико пажње свом изгледу придаје Дејвид Бекам, али се чини да је сада отишао и корак даље. Он је збунио и изненадио многе фанове видео снимком, на ком се појављује без мајице и говори о рутини шминкања.

Отац четворо деце, заправо је одлучио да преузме ТикТок налог своје супруге, Викторије Бекам, и исприча фановима своју верзију мејкап рутине.

Убрзо је постало јасно да се Бекам шалио на рачун Викторије, имитирајући је док снима своје туторијале улепшавања. Бекам је видео започео речима: ''Дакле, када користим мало овога, моја жена ми каже да је то најбоље сенчење за садржај'', док је вештим потезима прелазио четкицом за шминкање преко лица.

 

@вицториабецкхам Мр Бецкхам’с верy оwн #ВицториаБецкхамБеаутy ♬ оригинал соунд - Вицториа Бецкхам

Том приликом, он је имао мокру косу и носио је само пешкир, нагласивши:
''Волим да хидрирам своју кожу и бринем о њој, и очигледно је ово најбољи начин да то урадим, према саветима за лепоту Викторије Бекам''.

Чини се да су обожаваоци Викторијиног ТикТок канала уживали у Дејвидовој шаљивој изведби.

- Водич за који нисмо знали да нам треба, написао је неко.
- На тој четкици нема чак ни производа, запазио је други уз низ емотикона који се смеју.

А ево како то Викторија ради:

@вицториабецкхам Тхис ис тхе ултимате цонтоур стyло! Wхен цреатинг мy #ВицториаБецкхамБеаутy ♬ оригинал соунд - Вицториа Бецкхам

 

Чини се да Бекамови имају веома здрав однос када је у питању духовито исмевање једно другог. Дејвид је недавно збијао шалу на њен рачун, када је Викторија прекршила своју ригорозну дијету за рођендан. Она је поделила објаву на Инстаграму са сликом прославе, на коју је Дејвид прокоментарисао:
''Да, она једе торту.' 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas