Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Преживео је ЛОГОР и ГОЛИ ОТОК: Ово је деда Јелене Карлеуше (ФОТО)

Певчица фотографијом разнежила све

1641366535_karleusa.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Прва
Oglas

Јелена Карлеуша веома је отворена када је њен приватан живот у питању, а сада је објавила и до сада не виђену фотографију свог деде, који је преминуо три године пре њеног рођења.

Прочитајте још: Ово нисте знали о филму ЛАЈАЊЕ НА ЗВЕЗДЕ: Ево ко је био човек кога је Бата Живојиновић играо

Популарна певачица, поделила је са прартиоцима на Инстаграму слику деде, којом је објаснила да је провео чак пет година на Голом отоку.

Пет година провео на Голом отоку

- Мој деда, Павле Карлеуша, 1938. године као капетан војске Краљевине Југославије. Провео је три године у Немачком логору из ког је изашао жив са само 38 килограма - написала је Јелена Карлеуша, а затим додала:

Фото: Принтсцреен Инстраграм/карлеусастар

- Мало после завршетка рата, комунистички режим га је послао га је на Голи оток где је провео 5 година, након чега су га помиловали и он се вратио у Београд. У свом сведочењу о мучењу које је доживео, за немачки концентрациони логор, рекао је да је он у односу на Голи оток био ваздушна бања. Умро је 1975. године у 62. години, три године пре него што сам се ја родила. Био је познат и по томе што је био врхунски шахиста и играо симултанке са највећим шаховским велемајсторима тог времена - стоји у објави Јелене Карлеуше.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas