· · Коментари: 0

ПРИЧАЛО СЕ ДА СУ ФИЛИП И СЕВЕ ИМАЛИ АФЕРУ: Северина тик после РАЗВОДА у друштву ФАТАЛНОГ продуцента, фотком запалили мреже! (ФОТО)

Северина је на Инстаграму објавила фотографију на којој је у друштву продуцента Филипа Милетића, а није требало дуго да сви коментаришу колико су згодни, а и скори развод од супруга Игора Којића.

1630564936_seve-i-filip.JPG
Фото: Принтсцреен/Инстаграм

Једна од највећих регионалних звезда, Северина, на Инстаграму је објавила фотографију с плаже где је отишла са својим продуцентом Филипом Милетићем.

Обоје су позирали у морским издањима и показали исклесана тела, а није требало дуго да обожаватељи обаспу пар комплиментима.

Фотографија са Филипом подгрејала је старе приче да међу њима има више од пословног односа.

Наиме, 2012. године Филип је радио песме за Северинин албум, и још тада се по медијима шушкало да су композитор и Севе прешли границе пословно-пријатељског односа, иако је композитор тад био у званичној вези са певачицом Аном Бебић, са којом је Северина те године снимила и песму "Италиана".

Гледајући њихову нову "врелу" фотку са плаже, многи су помислили да опет има варница међу њима, али Северина је све објаснила описом који је објавила уз фотографију:

"Мој продуцент је бољи од твог, хитови не лажу" - стоји на Инстаграму.

Северина је пре неколико дана потврдила развод од Игора Којића и том приликом за медије рекла:

"Наш је развод споразуман, као што је био и договор о животу на различитим адресама. Заједно смо потписали, заједнички адвокат предао је папире на суд и немам што додати. Осим да нисам ни слутила да судови могу бити тако агилни. У случају мог детета нису били. И то, нећете веровати, иста суткиња која је водила предмет старатељства, Теа Голуб. Није јој требало нити седам дана да потврди споразумни развод", поручила је тада певачица.

                               Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.