Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пријатељи Цеце Ражнатовић открили каква је приватно, а онда су признали шта им највише смета

Пријатељи фолк звезде, проговорили о њеним врлинама, али и манама

1669445312_ceca-raznatovic.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Марина Висковић и Дамир Хандановић  гостујући у емисји "Цеца схоw", открили су како су упознали Цецу и каква је певачица приватно:

Прочитајте још: Све се догодило изненада: Хасан Дудић преживео клиничку смрт, а овај дан слави као други рођендан

- Постојале су и друге звезде, али сам ја за њу била везана. Као млада почела сам да наступам по клубовима и сплавовима, а чак је и Цеца дошла на један мој наступ и послала ми пољубац, касније смо се и подружиле и мени је то било једно дивно искуство. Памтим је од малена као највећу звезду, наше познанство траје дуги низ година и увек сам ту за њу и њену децу - рекла је млада певачица, а онда се у причу умешао и Дамир Хандановић:

- Цеца је жена која има озбиљан њух, уме да процени и ко је добар човек и ко је какав. И није чудо што је она препознала Марину, јер је она један лик који се појавио из нулте фазе. Она је увек била ту да подржи оно што ваља и то је за један велики риспект - рекао је композитор и додао да се многи Цеци додворавају:

Око великих људи имаш тону навијача, али ја сам као пријатељ увек ишао што ми срце каже, никада нисам желео да јој се додворавам - рекао је Хандановић, док Марина истиче, да фолк звезда презите шлихтаре:

- Моја љубав према њој је искрена. Поготово што је она према мени лично била човек. Она је праведна и неће да калкулише - каже Висковић.

- Код Цеце не волим што у једном дану дигне потпуну фрку, а следећег дана је потпуно флет. Не волим ни што када је зовем на видео позив, у неком сам севдаху, она је у Цириху и спрема се за наступ. Значи има да ми се јавиш. Шалу на страну, немам шта да јој замерим - каже Хандановић.

Прочитајте још: Поред певања Снежана Бабић Снеки има још један таленат, ево шта је у питању

- Немам ништа да јој замерим, ја њу обожавам. Ако баш морам нешто да кажем, ето понекад ми се не допада њен стајлинг, али ја бих њој то и лично увек рекла. Можда нешто не буде по мом укусу, али њој заиста све добро стоји, она све може да изнесе - додала је Марина у емисји "Цеца схоw" на Блиц телевизији.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas