· · Komentari: 0

Pored pevanja Snežana Babić Sneki ima još jedan talenat, evo šta je u pitanju

Snežana Sneki Babić već dugi niz godina je deo estradi. Mnogi za nju kažu da se ne menja ni stasom, ni glasom

1669390850_sneki.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink

Vlasnica najdužih nogu na estradi, kako je još zovu, planila je ne samo harizmom već i nenametljivošću. Upravo zbog toga, malo ko zna da Sneki ima i druge talente, a jedan od njih je slikarstvo.

Pročitajte još: Ceca u Zvezdama Granda zaratila sa Sašom Popovićem: "Saberi se" (VIDEO)

Hobi kojem se više posvetila pre deset godina potpuno je ispunjava, ali kako kaže ne razmišlja da ga pretvori u profesiju.

- Slikarstvom se bavim desetak godina i samo onda kada imam da prenesem nešto na platno. To nije nešto što je meni imperativ, ali volim da slikam. To je nekako došlo potpuno spontano bez ikakvih priprema.

Kad god sam raspoložena i imam vremena bacim se na platno, ističe kroz osmeh Snežana.

- Izložba je stvarno nešto što je preozbiljno za mene, neka to ostane za naše prave umetnike, u svom maniru sa osmehom na licu kaže pevačica koja nema atelje već slika u svom domu, naročito u prostorijama koje imaju puno svetlosti.

Tu lepo može da vidi boje, ali joj je dodatna inspiracija kada svetlost padne na platno.

- Slikam tamo gde mi je lepo. To je soba gde ima mnogo svetlosti, zovem je sunčana soba. Volim taj deo kuće, tako da je to neki moj kutak - otkriva ona.

Mnogim ljudima je hobi jedna vrsta izduvnog ventila od svakodnevnih obaveza i posla. Naročito kada je reč o slikarstvu, mnogi ga smatraju antistres terapijom. Međutim, kod nje to nije slučaj.

- Slikarstvo mi ne dođe kao antistres terapija već kao veliko zadovoljstvo. Jedan ventil radosti i osamljenja u kome nalazim izvor energije za neke druge poslove. Mnogo volim prirodu i u tome nalazim mir. Inspiraciju vidim u ljudima dobre energije, u lepoti, u lepom danu, u nekim detaljima koji vidim na ulici i u životu uopšte, otkriva.

Pevačica i te kako uživa u tome da svoje radove poklanja bližnjima, bilo da su to članovi porodice, prijatelji ili poznanici.

Pročitajte još: Bol za prijateljem ne prolazi: Emotivna poruka Džaje iz Amadeus benda rastužila mnoge (FOTO)

- Prijateljima uglavnom poklanjam slike i onome za koga smatram da ume ceni moj trud i rad. Nesmatram da je to od neke velike umetničke važnosti, ali mislim da sve ono što izađe iz čoveka može biti umetnost ukoliko on to na pravi način prenese - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.