Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРИЈАТЕЉСТВА КОЈА СУ ДЕФИНИТИВНО ПУКЛА У 2022: О њима су сви брујали ове године (ФОТО)

Свака веза има свој почетак и свој крај, и то увек с разлогом

1671022059_Foto-YT-printscreen-TV-Pink-ATA-Ig-printscreen-jjovanajoksimovic.jpg
Фото: Yт принтсцреен ТВ Пинк/ АТА/ Иг принтсцреен јјованајоксимовиц
Oglas

Биле су нераздвојне пријатељице пуних 26 година. Појављивале су се на многим градским догађајима заједно, 
а често су објављивале слике из провода и са заејдничких путовања. Сви су брујали о томе када су се Сања Маринковић и Весна Дедић посвађале. 
Обе су познате водитељке и списатељице, а о томе да су ставиле тачку на своје пријатељство, ћутале су пуних годину дана. Угледна новинарка, Весна Дедић коначно је одлучила да открије праве разлоге прекида пријатељства са Сањом Маринковић како би ставила тачку на спекулације:

‒ Издају никада нисам праштала. Праштала сам им свашта. Праштала сам им неке ситне трачеве, као нема везе,
 али елементарну издају која може да угрози мој углед, моју част као жене пре свега, то не. Зашто бих праштала? Толико је дивних људи на овом свету да бих ја праштала, и држала се тог неког свог, било да је тај неко мој партнер, пријатељ... ‒ открила је Весна у емисији „Реална прича“.

Фото: Принтсцреен Инстаграм/дедицвесна

Прочитајте још: "Ми смо породица": Уз Бруса Вилиса обе супруге и сва деца на заједничкој празничној фотографији

- Ја сам изневерена. Не једном, дугогодишњи процес је у питању, али сам касно добила информацију и касно сам се са тим суочила. Нас две у пријатељским односима нисмо дуже од годину дана, али чак и најближи пријатељи, који су примећивали да се нешто дешава, нису имали храбрости да питају, јер су знали колико Сању волим и колико сам одан пријатељ. Моја мајка, брат, снаха, Ленка и Сања Маринковић били су забрањене теме за анализу било мојих партнера или пријатеља. ‒ испричала је Весна пре неколико месеци.

Водитељи и колеге Јована Јоксимовић и Срђан Предојевић, своје пријатељство су чак крунисали кумством. Међутим, судећи према причама из њихових блиских кругова, некада омиљени водитељски пар више не може очима да се види. Наиме, већ дуго се спекулише да су кумови завађени још од њиховог посљедњег пословног ангажмана, када су напустили ТВ „Прва“. Тада се у медијима нашироко писало да му је Јована, након што су дали отказ, понудила
 посао на телевизији свог супруга, али за знатно мању плату што је он одбио без размишљања, преноси 'Папараззо'.

Фото: Принтсцреен Инстаграм/ јјованајоксимовиц

Јована и Срђан никада нису демантовали приче о горком крају њиховог пријатељства, а сада више не морају ништа ни да кажу, јер је све јасно након најновијег потеза који су обоје направили. Наиме, Јована и Срђан отпратили су једно друго са друштвене мреже Инстаграм, па су овим потезом подгрејали приче. Бивши пријатељи и сарадници нису коментарисали овај потез, али је заправо њиме све речено.

Прочитајте још: "Прву девојку сам имао са 30 година": Здравко Чолић о супрузи, новцу и трачевима који су га пратили кроз каријеру (ФОТО)

Водитељ Милан Милошевић више није у добрим односима са Кијом Коцкар. Он је открио због чега се њихово пријатељство прекинуло.

Фото: Инстаграм принтсцреен/ миланмилосевикија

- Све што се издешавало између нас двоје, није ни било пријатељство, ми смо били пријатељи у ријалитију, ја сам стао иза ње, због њене приче, али касније су нам се путеви разишли, али све мислим да је било на силу, да то није било искрено. Свако је кренуо својим путем, дошло је до неких несугласица током учешћа њене мајке, она је мени замерила неке ствари, али ја нисам хтео да се расправљам. Некад коментаришемо дешавања на естради, чујемо се, честитамо посебне дане, али није то као пре - испричао је Милошевић за "Републику".

 

БОНУС ВИДЕО:  

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas