Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Принц Хари и Меган Маркл синоћ доживели драму: Јурили их папараци улицама Њујорка док су били у таксију - огласили се возач и новинарска агенција

Меган Маркл, принц Хари и њена мајка Дорија Регланд синоћ су доживели праву драму, враћајући се са доделе награда за "Жену визије" на годишњој свечаности Фондације за жене. Меган (41) је један од овогодишњих добитника награде за своје глобално залагање за оснаживање жена и девојака

1684397922_profimedia-0774050336.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Приликом повратка у кућу пријатеља били су укључени у „скоро катастрофалну потеру аутомобила од стране ланца папараца“ у Њујорку, пишу страни медији.

Портпарол пара је у саопштењу рекао шта се тачно догодило:

- Синоц́ су војвода и војвоткиња од Сасекса и госпођа Рагланд били укључени у скоро катастрофалну потеру аутомобила од стране ланца веома агресивних папараца. Ова немилосрдна потера, која је трајала више од два сата, резултирала је вишеструким блиским сударима у којима су учествовали други возачи на путу, пешаци и два полицајца њујоршке полиције. Иако бити јавна личност долази са нивоом интересовања јавности, то никада не би требало да долази по цену нечије безбедности.

Наводи се да су они који су учествовали у покушајима да фотографишу пар прекршили вишеструка правила на путу - укључујуц́и пролазак на црвено светло, вожњу по тротоару, вожњу телефоном, вожњу док су фотографисали и незаконито блокирање возила у покрету.

Поводом овог догађаја огласио се и таксиста који је возио Меган, њену мајку и принц Харија. Возач је рекао да га је обезбеђење Меган и Харија замолило да их одвезе до станице из забринутости да ц́е њихова локација бити подељена са више људи.

- Мислим да то не бих назвао хајком. Нисам се осец́ао као да сам у опасности. Није било као потера аутомобилима у филму. Били су тихи и деловали су уплашено, али то је Њујорк - безбедно је - рекао је Синг за Вашингтон пост.

Фото агенција која је у средишту приче, Бацкгрид, сада је такође објавила саопштење.

- Свесни смо изјаве принца Харија у вези са наводном „скоро катастрофалном потером аутомобила“ у којој су он, Меган Маркл и њена мајка, у Њујорку у уторак увече учествовали. Агенција је саопштила да је „примила фотографије и видео записе синоц́њих догађаја од четири слободна фотографа, од којих су три била у аутомобилима, а један је возио бицикл“. Према извештајима ових слободних сарадника, они су покривали боравак пара у Њујорку, укључујуц́и могуц́ност вечере након церемоније доделе награда. Нису имали намеру да изазову било какву невољу или штету, јер су им једино оруђе биле камере. На неколико фотографија се чак види Меган Маркл како се смеје у таксију - гласи део саопштења, преноси Пеопле.

- Разумемо да су безбедносни детаљи принца Харија и Меган Маркл имали посао и поштујемо њихов рад. Међутим, желимо да истакнемо да, према речима присутних фотографа, током овог инцидента није било блиских судара или судара. Фотографи су пријавили да пар ни у једном тренутку није био у непосредној опасности - гласи остатак саопштења.

Градоначелник Њујорка Ерик Адамс такође се огласио поводом целокупне приче и рекао је на конференцији за новинаре у среду да му је речено да су два полицајца могла бити повређена. Градоначелник је рекао да је чак и инцидент који је трајао 10 минута могао бити „изузетно опасан“.

- Јасно је да штампа, папараци, желе да добију прави снимак. Али јавна безбедност увек мора бити у првом плану. Њујорк се разликује од неког малог града. Не би требало нигде да јуриш, ово је густо насељен град  - рекао је градоначелник Адам, преноси Пеопле.

Подсетимо, мајка принца Харија, принцеза Дајана, преминула је 1997. у саобрац́ајној несрец́и док су папараци јурили за аутомобилом који је превозио њу и њеног дечка Додија Ал Фаједа улицама Париза.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas