Oglas
· · Komentari: 0

Princ Hari i Megan Markl sinoć doživeli dramu: Jurili ih paparaci ulicama NJujorka dok su bili u taksiju - oglasili se vozač i novinarska agencija

Megan Markl, princ Hari i njena majka Dorija Regland sinoć su doživeli pravu dramu, vraćajući se sa dodele nagrada za "Ženu vizije" na godišnjoj svečanosti Fondacije za žene. Megan (41) je jedan od ovogodišnjih dobitnika nagrade za svoje globalno zalaganje za osnaživanje žena i devojaka

1684397922_profimedia-0774050336.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Prilikom povratka u kuću prijatelja bili su uključeni u „skoro katastrofalnu poteru automobila od strane lanca paparaca“ u NJujorku, pišu strani mediji.

Portparol para je u saopštenju rekao šta se tačno dogodilo:

- Sinoć su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa i gospođa Ragland bili uključeni u skoro katastrofalnu poteru automobila od strane lanca veoma agresivnih paparaca. Ova nemilosrdna potera, koja je trajala više od dva sata, rezultirala je višestrukim bliskim sudarima u kojima su učestvovali drugi vozači na putu, pešaci i dva policajca njujorške policije. Iako biti javna ličnost dolazi sa nivoom interesovanja javnosti, to nikada ne bi trebalo da dolazi po cenu nečije bezbednosti.

Navodi se da su oni koji su učestvovali u pokušajima da fotografišu par prekršili višestruka pravila na putu - uključujući prolazak na crveno svetlo, vožnju po trotoaru, vožnju telefonom, vožnju dok su fotografisali i nezakonito blokiranje vozila u pokretu.

Povodom ovog događaja oglasio se i taksista koji je vozio Megan, njenu majku i princ Harija. Vozač je rekao da ga je obezbeđenje Megan i Harija zamolilo da ih odveze do stanice iz zabrinutosti da će njihova lokacija biti podeljena sa više ljudi.

- Mislim da to ne bih nazvao hajkom. Nisam se osećao kao da sam u opasnosti. Nije bilo kao potera automobilima u filmu. Bili su tihi i delovali su uplašeno, ali to je NJujork - bezbedno je - rekao je Sing za Vašington post.

Foto agencija koja je u središtu priče, Backgrid, sada je takođe objavila saopštenje.

- Svesni smo izjave princa Harija u vezi sa navodnom „skoro katastrofalnom poterom automobila“ u kojoj su on, Megan Markl i njena majka, u NJujorku u utorak uveče učestvovali. Agencija je saopštila da je „primila fotografije i video zapise sinoćnjih događaja od četiri slobodna fotografa, od kojih su tri bila u automobilima, a jedan je vozio bicikl“. Prema izveštajima ovih slobodnih saradnika, oni su pokrivali boravak para u NJujorku, uključujući mogućnost večere nakon ceremonije dodele nagrada. Nisu imali nameru da izazovu bilo kakvu nevolju ili štetu, jer su im jedino oruđe bile kamere. Na nekoliko fotografija se čak vidi Megan Markl kako se smeje u taksiju - glasi deo saopštenja, prenosi People.

- Razumemo da su bezbednosni detalji princa Harija i Megan Markl imali posao i poštujemo njihov rad. Međutim, želimo da istaknemo da, prema rečima prisutnih fotografa, tokom ovog incidenta nije bilo bliskih sudara ili sudara. Fotografi su prijavili da par ni u jednom trenutku nije bio u neposrednoj opasnosti - glasi ostatak saopštenja.

Gradonačelnik NJujorka Erik Adams takođe se oglasio povodom celokupne priče i rekao je na konferenciji za novinare u sredu da mu je rečeno da su dva policajca mogla biti povređena. Gradonačelnik je rekao da je čak i incident koji je trajao 10 minuta mogao biti „izuzetno opasan“.

- Jasno je da štampa, paparaci, žele da dobiju pravi snimak. Ali javna bezbednost uvek mora biti u prvom planu. NJujork se razlikuje od nekog malog grada. Ne bi trebalo nigde da juriš, ovo je gusto naseljen grad  - rekao je gradonačelnik Adam, prenosi People.

Podsetimo, majka princa Harija, princeza Dajana, preminula je 1997. u saobraćajnoj nesreći dok su paparaci jurili za automobilom koji je prevozio nju i njenog dečka Dodija Al Fajeda ulicama Pariza.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas