Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Принц Хари о детаљима повлачења из краљевске породице: "Било је застрашујуће да мој брат виче на мене"

Принц Хари и Меган Маркл документарним филмом изазвали су велику пажњу света. Открили су детаље које јавност до сада није знала, а испричали целу причу из свог угла. 

1671101634_profimedia-0744007570.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Хари је у најновијој епизоди поделио шта се догодило када се састао са краљицом Елизабетом, тадашњим принцом Чарлсом и принцом Вилијамом на самиту у Сандрингему како би разговарали о одлуци да се он и Меган повуку из краљевског живота.

Састанак је сазвала покојна краљица Елизабета након што су објавили да намеравају да се повуку као старији чланови краљевске породице у јануару 2020.

- Послао сам имејл тројици највиших приватних секретара рекавши 'хајде да се састанемо и разговарамо о овоме'“, Зато што је оно што се дешавало, оно што се одиграло у јавности било сулудо. И тај састанак је одбијен. Тек када је Мег отишла и вратила се у Канаду, тада је договорено да ће бити састанак у Сандрингему следећег понедељка - објашњава Хари, а Меган је насавила.

Прочитајте још: Кејт Винслет оборила рекорд током снимања: Том Круз више није први

- Замислите разговор, округли сто о будућности вашег живота. Када су улози оволики, а ви као мама и жена, и мета у много чему, нисте позвани да седнете за сто.

Хари је затим открио унутрашње догађаје своје приближно 90-минутне расправе са краљицом Елизабетом, тадашњим принцом Чарлсом и принцом Вилијамом на монарховом сеоском имању у Норфолку.

- Имам тако лепа сећања на Сандрингем, тамо смо проводили сваки Божић, а сада сам се вратио у сасвим другачијим околностима. Ушао сам са истим предлогом који смо већ јавно дали, али када сам стигао тамо, дато ми је пет опција. Одабрао сам опцију три на састанку. Пола унутра, пола ван, имамо своје послове, али и радимо у подршци краљици - искрен је био Хари, преноси Пипл.

Упркос томе, рекао је да је његова одлука изазвала реакцију породице која није била компромисна - и довела до тога да је његов брат Вилијам викао на њега.

- Врло брзо је постало јасно да тај циљ није за дискусију или дебату. Било је застрашујуће да мој брат вришти и виче на мене и да мој отац говори ствари које једноставно нису биле истините, а моја бака је тихо седела ту и некако све то схватила. Морате схватити да из перспективе породице, посебно из њене (краљице Елизабете), постоје начини да се ствари реше и да је њен крајњи циљ одговорност. То је било заиста тешко - прича принц.

Прочитајте још: Принцеза од Велса какву не виђамо често: Кејт Мидлтон у уској хаљини, а на глави тијара (ФОТО)

Најтеже му је пао однос са братом и могући јаз који настаје:

- Најтужнији је било тај клин који је направљен између мене и мог брата, тако да је он сада на страни институције. Део тога разумем, тачно, то је његово наслеђе. Донекле јуе у њему већ укорењено да је део његове одговорности опстанак и наставак ове институције.

Убрзо након самита у Сандрингему, краљица Елизабета је објавила ретку и емотивну изјаву:

- Данас је моја породица имала веома конструктивне разговоре о будућности мог унука и његове породице. Моја породица и ја у потпуности подржавамо жељу Харија и Меган да створе нови живот као млада породица. Иако бисмо више волели да остану стално запослени чланови краљевске породице, поштујемо и разумемо њихову жељу да живе независнијим животом као породица, а да притом остану цењен део моје породице.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas