Oglas
· · Komentari: 0

Kejt Vinslet oborila rekord tokom snimanja: Tom Kruz više nije prvi

Toma Kruza nadmašila je koleginica, oskarovka Kejt Vinslet.

1671028257_profimedia-0744227050.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Poznato je da Tom Kruz ne koristi usluge kaskadera tokom snimanja, tako je uspeo da postavi rekord zadržavanja daha pod vodom od šest i po minuta u franšizi "Nemoguća misija". Ipak,  zvezda nastavka filma "Avatar: Put vode" uspela je da nadmaši njegov rekord i postavi novi.

Kejt Vinslet je otkrila da postoji video snimak njenog rekordnog zadržavanja daha pod vodom. Vinsletova je zadržala dah sedam minuta i 15 sekundi, oborivši rekord Toma Kruza.

Pročitajte još: Žizel Bundšen blista u "zlatu" mesec dana nakon razvoda: Manekenka oduševila prisutne

- Imam snimak na kome se pojavljujem i govorim: "Jesam li mrtava". I onda govorim: "Koliko je bilo moje vreme‘“. Odmah sam želeo da znam svoje vreme. I nisam mogla da verujem... - rekla je Kejt u razgovoru za Total Film magazin.

Kejt je ovime oborila i sopstveni rekord koji je već iznosio šest minuta i 14 sekundi. Vinslet je rekla da je snimanje u ogromnim rezervoarima za vodu „potpuno neverovatno“.

- Apsolutno mi se dopalo. Kada radite sa pravim stručnjacima koji znaju kako da vas čuvaju i znaju kako da vas nauče da maksimizirate svoj puni potencijal u ovakvoj situaciji. Bilo je to neverovatno iskustvo. To nije nešto što možete sami da isprobate kod kuće - iskrena je bila Kejt.

Pročitajte još: Dženifer Lopez i Ben Aflek zaljubljeni kao nekada: Pevačica u udobnom zimskom stajlingu (FOTO)

Zbog zahtevnog procesa zadržavanja daha glumica je prošla obuku, a pored nje je bio tim koji je bio sreman da pomogne u svakom trenutku.

Kada su je u televizijskoj emisiji pitali šta je presudilo da ostvari neverovatan podvig, rekla je da je sve u našoj glavi. Naučila je da umiri svoj um u trenucima kada se njeno telo bori za dah i tako je uspela.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas