· · Коментари: 0

Принц Хари о гласинама да краљ Чарлс није његов отац: "Тата је волео да прича приче, а ово је била једна од његових најбољи"

Принц Хари осврнуо се на гласине да је он дете принцезе Дајане и мајора Џејмса Хјуита и открио је шалу краља Чарлса ИИИ о његовом очинству коју је знао да понавља

1673430028_profimedia-0748427780.jpg
Фото: Профимедиа

Принц Хари је свестан гласина о свом "правом оцу". Деценијама се спекулише да је бивши љубавник принцезе Дајане, Џејмс Хјуит, прави отац принца Харија, упркос чињеници да је Хари рођен 1984. а да је романса пара наводно почела 1987. године, пишу страни медији.

- Тата је волео да прича приче, а ово је била једна од најбољих у његовом репертоару. Ко зна да ли сам ја заиста принц од Велса? Ко зна да ли сам ја чак и твој прави отац? Можда је твој прави отац у Бродмуру, драги дечаче! - написао је наводно Хари у књизи, према НБЦ Невс-у. 

Харију овакве прозивке сигурни нису биле пријатне, посебно јер медији нису престајали да пишу о томе.

Прочитајте још: НИНА СЕНИЧАР одушевила на додели ЗЛАТНОГ ГЛОБУСА: Српкиња доказала Холивуду да су класика и једноставност увек на цени (ФОТО)

- Један од узрока ове гласине била је црвена коса мајора Хјуита. Читаоци таблоида били су одушевљени идејом да млађе дете принца Чарлса није дете принца Чарлса. Нису се могли заситити ове шале.Нема везе што моја мајка није упознала мајора Хјуита тек дуго након мог рођења, прича је једноставно била превише добра да би се испустила.

Џејмс Хјуит, који сада има 64 године, такође је негирао те тврдње, сугеришуц́и 2017. да гласине настављају да круже само зато што „продају новине“.

Бакингемска палата је одбила да коментарише наводе из књиге, преноси НБЦ Невс.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.