Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Принц Хари објаснио зашто је чекао да заснује породицу: Дао један од ретких интервјуа

Принц Хари чекао је да се посложе неке ствари у жиовту како би засновао породицу

1650891614_profimedia-0685443039.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Принц Хари од када је изашао из краљевксе породице није давао много интервјуа. Међутим, на Инвицтус играма одржаним недавно у Холаднији Хари је дао неколико изјава.

У једном од низа интервјуа које је дао за овај догађај, принц Хари је говорио о томе зашто је чекао да изађе из војске пре него што оснује породицу, преноси Пеопле. 

Инвицтус Гамес имају посебно место у срцу принца Харија. Он је основао догађај за рањене војнике да би подржао рехабилитацију и створио разумевање и поштовање према рањеницима. Тако је на догађају на одушевљење бројних фанова говорио и о жени, Меган Маркл, и деци.

Прочитајте још: "Исекла ми је ПРСТ и терала да тетовирам ЊЕНО ИМЕ": Почело СВЕДОЧЕЊЕ Џони Депа у случају против бивше жене

Принц Хари је желео да изађе из војске пре него што заснује породицу

Принц Хари је у интервјуу за Пеопле причао о томе зашто је чекао да заснује породицу, а све је у вези са његових десет година у војсци.

- Бити тата свакако додаје још један емоционални слој томе. Када сам био у војсци, обец́ао сам себи да ц́у бити ван тога пре него што имам жену и децу, јер нисам могао да замислим бол у срцу због тога што сам био раздвојен тако дуго током ангажовања, ризик да се евентуално повредим и реалност да би сами животи моје породице заувек могли да се промене - рекао је принц Хари.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas