Oglas
· · Komentari: 0

Princ Hari objasnio zašto je čekao da zasnuje porodicu: Dao jedan od retkih intervjua

Princ Hari čekao je da se poslože neke stvari u žiovtu kako bi zasnovao porodicu

1650891614_profimedia-0685443039.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Princ Hari od kada je izašao iz kraljevkse porodice nije davao mnogo intervjua. Međutim, na Invictus igrama održanim nedavno u Holadniji Hari je dao nekoliko izjava.

U jednom od niza intervjua koje je dao za ovaj događaj, princ Hari je govorio o tome zašto je čekao da izađe iz vojske pre nego što osnuje porodicu, prenosi People. 

Invictus Games imaju posebno mesto u srcu princa Harija. On je osnovao događaj za ranjene vojnike da bi podržao rehabilitaciju i stvorio razumevanje i poštovanje prema ranjenicima. Tako je na događaju na oduševljenje brojnih fanova govorio i o ženi, Megan Markl, i deci.

Pročitajte još: "Isekla mi je PRST i terala da tetoviram NJENO IME": Počelo SVEDOČENJE Džoni Depa u slučaju protiv bivše žene

Princ Hari je želeo da izađe iz vojske pre nego što zasnuje porodicu

Princ Hari je u intervjuu za People pričao o tome zašto je čekao da zasnuje porodicu, a sve je u vezi sa njegovih deset godina u vojsci.

- Biti tata svakako dodaje još jedan emocionalni sloj tome. Kada sam bio u vojsci, obećao sam sebi da ću biti van toga pre nego što imam ženu i decu, jer nisam mogao da zamislim bol u srcu zbog toga što sam bio razdvojen tako dugo tokom angažovanja, rizik da se eventualno povredim i realnost da bi sami životi moje porodice zauvek mogli da se promene - rekao je princ Hari.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas