Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Принц Хари: ''Ово је ВЕЛИКА ЉУБАВНА ПРИЧА. Она је жртвовала све да би била са мном, врло брзо након тога ја сам урадио ИСТО'' (ФОТО)

Упознали су се заправо преко Инстаграма, принц Хари открива

1670577968_shutterstock_1216108309-Megan-i-Hari.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Они који су очекивали сочну, разоткривајућу причу о краљевској породици, из најновије документарне серије ''Хари и Меган'', могу бити мало разочарани. Можда није онако како смо очеикавили у прве три епизоде, али је свакако много љубавније. Прича о глумици и оствареној жени која среће свог принца.
Прве три епизоде су фокусиране на романсу, веридбу и брак Меган Маркл и принца Харија. А  пажљиво се баве критикама одређених сегмената 'Институције', како називају краљевску породицу у серији. 

Прочитајте јошКРАЉИЦА ЕЛИЗАБЕТА је имала особу задужену да јој РАЗГАЗИ ЦИПЕЛЕ: Упознајте ко је био на овој битној функцији! (ФОТО)

Уместо тога, по среди је лична прича о мушкарцу и жени, и ''великој љубави'' како наводи Хари. Осим, што у овој љубавној причи, главни актери - позната америчка глумица мешане расе, и млађи син принцезе Дајане стварају револуционарну везу, која ће узбуркати монархију и енглеску јавност.
Меган и Хари су у серијалу потпуно опуштени, па причају како су се заправо упознали, преко Инстаграма. Меган открива да је Хари направио читаву листу како би његова савршена жена требало да изгледа, и које карактеристике би требало да има. На питање да открије неке од ставки, он шаљиво показује руком на своју супругу Меган.
Такође, овим поводом изјавио је, да је то што је пронашао Меган једнако проналаску ''игле у пласту сена''.

Прочитајте још: БОРБА ТИТАНА вредна 164милиона долара: Анђелина Џоли није доставила потребне доказе, суд доделио предност Бред Питу

Такође, Меган открива које правило је поставила, како би њихова веза на даљину на почетку функсионисала: није смело да прође више од две недеље а да се не виде, те је Меган темељно правила распоред када ће ко путовати да види оно друго.
Након бајковитог почетка, путовања у Африку и тајних састанака у Лондону и Торонту, ствари су кренуле низбрдо. Када се сазнало за њихову везу, деловало је да је поред почетног изненађења, глумица која је већ имала један брак иза себе, била прихваћена. Посебан осврт у првим епизодама је на питање расизма, и како су након неког времена кренули напади на Меган као и на њену мајку, и питање њиховог порекла као и боју коже.
У документарцу се наводи да су многе лажи пласиране у медијима, а сама Меган каже да се никада раније није осећала као 'обојена девојка' ,све док је тако британски таблоиди и коментари на Интернету нису назвали.  

Прочитајте још: ОЗБИЉНЕ ПРЕТЊЕ: Бивши шеф за сузбијање тероризма у Лондону, наводи кроз шта је Меган Маркл прошла током живота у Уједињеном Краљевству

Такође, обоје откривају да нико од стране краљевске породице није стао у њихову заштиту, када су се ствари отргле контроли, већ да су из најужих кругова добијали одговор како свим женама које се удају у ову породицу, није било лако на почетку, те како су добили коментар: ''па зашто би Меган била посебна?''
Исто тако, разуверавали су је да ће касније бити лакше, када се уда, међутим како сама Меган- каже то није био случај.
Хари у серији говори како му је приоритет безбедност његове породице, јер не жели да се историја понови, мислећи на своју мајку. Исто тако, подвлачи да је можда и другим женама било на почетку тешко да се уклопе у све што прати једну краљевску породицу, али да нико није имао проблем попут расне дискриминације.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas