· · Komentari: 0

Princ Hari: ''Ovo je VELIKA LJUBAVNA PRIČA. Ona je žrtvovala sve da bi bila sa mnom, vrlo brzo nakon toga ja sam uradio ISTO'' (FOTO)

Upoznali su se zapravo preko Instagrama, princ Hari otkriva

1670577968_shutterstock_1216108309-Megan-i-Hari.jpg
Photo: Shutterstock

Oni koji su očekivali sočnu, razotkrivajuću priču o kraljevskoj porodici, iz najnovije dokumentarne serije ''Hari i Megan'', mogu biti malo razočarani. Možda nije onako kako smo očeikavili u prve tri epizode, ali je svakako mnogo ljubavnije. Priča o glumici i ostvarenoj ženi koja sreće svog princa.
Prve tri epizode su fokusirane na romansu, veridbu i brak Megan Markl i princa Harija. A  pažljivo se bave kritikama određenih segmenata 'Institucije', kako nazivaju kraljevsku porodicu u seriji. 

Pročitajte jošKRALJICA ELIZABETA je imala osobu zaduženu da joj RAZGAZI CIPELE: Upoznajte ko je bio na ovoj bitnoj funkciji! (FOTO)

Umesto toga, po sredi je lična priča o muškarcu i ženi, i ''velikoj ljubavi'' kako navodi Hari. Osim, što u ovoj ljubavnoj priči, glavni akteri - poznata američka glumica mešane rase, i mlađi sin princeze Dajane stvaraju revolucionarnu vezu, koja će uzburkati monarhiju i englesku javnost.
Megan i Hari su u serijalu potpuno opušteni, pa pričaju kako su se zapravo upoznali, preko Instagrama. Megan otkriva da je Hari napravio čitavu listu kako bi njegova savršena žena trebalo da izgleda, i koje karakteristike bi trebalo da ima. Na pitanje da otkrije neke od stavki, on šaljivo pokazuje rukom na svoju suprugu Megan.
Takođe, ovim povodom izjavio je, da je to što je pronašao Megan jednako pronalasku ''igle u plastu sena''.

Pročitajte još: BORBA TITANA vredna 164miliona dolara: Anđelina Džoli nije dostavila potrebne dokaze, sud dodelio prednost Bred Pitu

Takođe, Megan otkriva koje pravilo je postavila, kako bi njihova veza na daljinu na početku funksionisala: nije smelo da prođe više od dve nedelje a da se ne vide, te je Megan temeljno pravila raspored kada će ko putovati da vidi ono drugo.
Nakon bajkovitog početka, putovanja u Afriku i tajnih sastanaka u Londonu i Torontu, stvari su krenule nizbrdo. Kada se saznalo za njihovu vezu, delovalo je da je pored početnog iznenađenja, glumica koja je već imala jedan brak iza sebe, bila prihvaćena. Poseban osvrt u prvim epizodama je na pitanje rasizma, i kako su nakon nekog vremena krenuli napadi na Megan kao i na njenu majku, i pitanje njihovog porekla kao i boju kože.
U dokumentarcu se navodi da su mnoge laži plasirane u medijima, a sama Megan kaže da se nikada ranije nije osećala kao 'obojena devojka' ,sve dok je tako britanski tabloidi i komentari na Internetu nisu nazvali.  

Pročitajte još: OZBILJNE PRETNJE: Bivši šef za suzbijanje terorizma u Londonu, navodi kroz šta je Megan Markl prošla tokom života u Ujedinjenom Kraljevstvu

Takođe, oboje otkrivaju da niko od strane kraljevske porodice nije stao u njihovu zaštitu, kada su se stvari otrgle kontroli, već da su iz najužih krugova dobijali odgovor kako svim ženama koje se udaju u ovu porodicu, nije bilo lako na početku, te kako su dobili komentar: ''pa zašto bi Megan bila posebna?''
Isto tako, razuveravali su je da će kasnije biti lakše, kada se uda, međutim kako sama Megan- kaže to nije bio slučaj.
Hari u seriji govori kako mu je prioritet bezbednost njegove porodice, jer ne želi da se istorija ponovi, misleći na svoju majku. Isto tako, podvlači da je možda i drugim ženama bilo na početku teško da se uklope u sve što prati jednu kraljevsku porodicu, ali da niko nije imao problem poput rasne diskriminacije.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.