Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Принц Хари се враћа у Лондон уочи годишњице смрти краљице Елизабете: Сусрет са породицом под знаком питања

Меган Маркл се наводно неће придружити свом мужу у Великој Британији

1692960180_Untitled.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Принц Хари ц́е бити у Лондону уочи прве годишњице смрти своје баке краљице Елизабете. Војвода од Сасекса ц́е присуствовати церемонији доделе ВелЧајлд награда 2023., као и пријему пре тога, где ц́е провести време са победницима и њиховим породицама.

- Вец́ скоро 20 година, ВеллЦхилд трансформише животе деце и младих широм Уједињеног Краљевства, пружајуц́и негу која даје приоритет физичком, менталном и емоционалном благостању ових појединаца и њихових породица. Храброст и снага коју оличавају ови млади људи – и неуморна оданост оних који их подржавају – никада не престају да ме инспиришу. Част ми је што ц́у присуствовати овогодишњој церемонији доделе награда и прославити њихов невероватан рад - рекао је Хари у изјави, преноси Пипл.

Церемонија би требало да се одржи у Лондону 7. септембра.

Војвода, који је покровитељ ВеллЦхилд-а, требало је да присуствује прошлогодишњој церемонији са војвоткињом од Сасекса, али је пар отказао наступ након што су се појавиле вести да су лекари забринути за здравље краљице Елизабете. Хари је на крају отпутовао у Балморал, док је Меган остала.

Осмог септембра навршиц́е се годину дана од смрти Харијеве баке по оцу. Извор из палате је раније открио за Базар да краљ Чарлс и краљица Камила планирају да проведу дан „тихо и приватно“. Инсајдер је такође рекао да „нема планова за било какав јавни догађај — или чак ни за било какав приватни породични скуп — за обележавање годишњице“, преноси Хола.

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas