· · Коментари: 0
НАСМЕЈАНИ

Принц Вилијам и Кејт Мидлтон: ПРВО ПОЈАВЉИВАЊЕ у јавности након објављивања Харијевих мемоара (ФОТО)

Не погађају их Харијеве оптужбе

1673684252_profimedia-0749375909-Vilijam-I-kejt.jpg
Пхото: Профимедиа

Принц Вилијам је недавно са супругом Кејт лежерно прошетао улицама Ливерпула. Они су своје прво јавно појављивање ове године, искористили да посете Краљевску болницу у Ливерпулу. Пар је био видно расположен док је са осмесима  поздрављао окупљене на улици. Они су упарили своју одећу, те су се појавили усклађени у тегет-зеленим комбинацијама. Кејт је носила тегет миди хаљину, са детаљем у виду кајиша, која се сјајно слагала са карираним капутом у тегет- зеленим тоновима. Принц Вилијам са друге стране, упарио је зелени џемпер са тегет оделом и браон ципелама. 

Прочитајте још: Друга срећа за Кање Веста: Репер се ТАЈНО ВЕНЧАО са дизајнерком, Ким Кардашијан РЕАГОВАЛА ФОТО)

Прочитајте још: Боја косе која ће постати АПСОЛУТНИ ХИТ У 2023: Еви Мендес стоји савршено (ФОТО)

Обзиром да се дигла велика прашина око детаља које је принц Хари изнео у књизи ''Резервни'', сви су се надали да ће добити неку реакцију од његовог брата, али то ипак није својствено члановима краљевске породице.
Када им је један репортер у пролазу поставио питање, викнувши: ''Да ли сте повређени коментарима у Харијевој књизи?'', Вилијам га је само изигнорисао.
Хари између осталог, у књизи наводи добро познату крилатицу којом се краљевска породица води- ''никад се не жали, никад не објашњавај'', којом се без сумње увек воде, као и овог пута.

 

БОНУС ВИДЕО: 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.