· · Komentari: 0

Boja kose koja će postati APSOLUTNI HIT U 2023: Evi Mendes stoji savršeno (FOTO)

Ova nijansa crvene dopašće se svim ženama

1673622022_evamendes.jpg
Foto: Profimedia

Eva Mendes je rešila da zagreje ove hladne dane novom, vatrenom bojom kose. Ukoliko razmišljate o crvenoj kosi – kestenjasto riđa je idealna  nijansa za 2023!

Glumica je pokazala svoj novi izgled na Instagramu, objavila kontemplativni selfi u kojem gleda ka horizontu, a prirodno svetlo blista na njenoj novofarbanoj crvenoj kosi. Boja je prelepa: sjajna, upečatljiva, jaka – kestenjasto riđa nijansa. Hair stilisti tvrde da je ova nijansa crvene kose budući hit godine.

Za Evu Mendes koja konstantno koketira sa braon i tamnoplavim nijansama, crvena kosa je definitivno novina.

Crvena kosa u 2023: Koje nijanse su glavni trend?

Nijanse crvene i dalje su jedan od najboljih trendova boja kose koje iz 2022.  prenosimo u ovu godinu. Trend je svestran i zaista postoji nijansa za svaki ton kože, bez obzira da li želite da nosite trešnja crvenu kao Megan Thee Stallion ili bakarnu kao Lindzi Lohan. Sophie Turner je pokazala duboku bakarnu nijansu, dok su strawberry blondine već postale legenda.

Pročitajte još: Zlata vredan savet Sofije Loren: Rešite se podočnjaka na prirodan i brz način

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Ali, kome odgovara kestenjasto riđa boja kakvu je ponela Eva Mendes?

Kestenjasto riđa kosa – trend 2023.

Nijansa koju je odabrala Eva Mendes za zimu 2023. je mešavina riđih i braon tonova. Može da varira od svetlo crvenkasto braon do duboke, tamne boje mahagonija. Kestenjasto riđa kosa kosa obično ima crvene nijanse, ali može imati i zlatne ili medene pramenove u zavisnosti od toga koliko je nijansa svetla ili tamna.

Pročitajte još: Evo kako da istanjite i ISTAKNETE CRTE lica bez hijalurona i botoksa

Kestenjasto crvena kosa je odlična u neutralisanju ružičastih tonova kod svetle puti, ali takođe zagreva maslinaste i tamnije tonove kože i čini ih sjajnim. Zbog toga je to jedna od najsvestranijih nijansi crvene boje kose. Možete je nositi ako ste plavuša, ali i ako je vaš ten taman.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.