Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
краљевска породица

"Принц Вилијам и Кејт Мидлтон су другачији од остатка породице": Краљевски фотограф објашњава зашто

- Одлични су. То је најбоље што је краљевска породица могла да има.

1628615026_Depositphotos_161005128_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Британска краљевска породица веома је поштована у Великој Британији, а након бурне године и бројних промена услед свега што се догодило са принцом Харијем и Меган Маркл морали су да се прилагођавају

Кент Гавин, краљевски фотограф за Даили Миррор, истиче да су принц Вилијам и Кејт Мидлтон другачији од остатка породице и да раде на потпуно другачији начин.

Прочитајте још: РАЗВЕЗАО ЈЕЗИК: "Моја плиткоумна и користољубива сестра ће ти УНИШТИТИ ЖИВОТ!" Брат Меган Маркл упутио Харију УПОЗОРЕЊЕ! (ВИДЕО)

- Одлични су. То је најбоље што је краљевска породица могла да има - истиче за британске медије.

Гавин био посебно близак са принцезон Дајаном. Провео је године фотографишући је, документовао је венчање ње и принца Чарлса и ишао са њом на краљевске турнеје, пише Тхе Лист.

Сматра се да су Вилијам и Кејт ове године направили промене имиџа и дали модеран приступ краљевском жвоту, ​​посебно након интервјуа принца Харија и Меган са Опром

Фотограф Кент Гавин објаснио је да је способност принца Вилијама и Кејт Мидлтон да одржавају традицију, а да и даље остану у складу са временом, помогла да њихова популарност расте.

Прочитајте још: Глумица КЕЈТ ХАДСОН обишла МУЗЕЈ НИКОЛЕ ТЕСЛЕ: Ужива у Београду (ФОТО)

Уместо крутих фотографија без емоција на које је јавност навикла, они су се потрудили да делују опуштено.

Чини се да су у овом тренутку принц Вилијам и Кејт усредсређени на то да краљевска породица остане релевантна, а не на сталну драму са његовим братом, истиче Кент.

                   Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas