· · Коментари: 0

Принц Вилијам има "АЉКАВУ НАВИКУ" која очигледно излуђује Кејт Мидлтон - али СВИ то радимо (ФОТО)

ОНИ су можда двоје најпознатијих људи на планети - али испод свега тога, принц Вилијам и Кејт Мидлтон су као и сваки други обичан пар.

1643356696_profimedia-0654855375.jpg
Фото: Profimedia

И као сваки муж и жена који су заједно скоро 20 година, обоје очигледно имају навике које другог излуђују.

Године 2018, војвода и војвоткиња од Кембриџа били су у посети бази РАФ-а на Кипру када је принц Вилијам приметио жуту софу у заједничкој просторији особља. Говорећи из искуства, нашалио се тиму: "Склоните пицу са софе!" Не допуштајући му да се извуче са безобразним коментаром, Кејт је потом разоткрила свог мужа да ради потпуно исту ствар код куће. Она је додала: "Ти си ноћна мора са тим!"

Прочитајте још: КОМБИНАЦИЈА ЗА ДЕСЕТКУ: Кејт Мидлтон понела минђуше од 10 евра, а хаљина и дуге чизме су посебна прича (ФОТО)

И када не једе пицу уваљен у софу, принц Вилијам је раније открио да он и Кејт с времена на време воле и кари. Појављујући се у подкасту Питера Крауча, војвода је рекао да му је омиљена ствар за наручивање масала од пилетине.

Додао је: „Свиђа ми се то, мало укуса - ја нисам неки кари човек да то тако кажем. Обично се не наручује на адресу палате, већ га обично ми покупимо.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @delight.fulmoment

Говорећи за Фемаил, кувар Алдо Зили је раније рекао да је принц Џорџ велики обожавалац италијанске хране као и његов тата. Шеф кухиње се срео са војводом од Кембриџа неколико пута током година и тако је научио које посластице воле деца. Алдо је рекао: „[Вилијам је] невероватан. Његовом дечаку су очигледно омиљене шпагете карбонара, тако да чекам позив да одем и скувам их за њега“. Нашалио се: „Ако Џорџ проба моју карбонару, никада неће хтети другу!“

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.