Oglas
· · Komentari: 0

KOMBINACIJA ZA DESETKU: Kejt Midlton ponela minđuše od 10 evra, a haljina i duge čizme su posebna priča (FOTO)

Vojvotkinja od Kembridža je još jednom dokazala da voli jeftino tako što je nosila par minđuša od 10 evra tokom posete servisu za mentalno zdravlje.

1643215577_profimedia-0656561939.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kejt se juče srela sa volonterima, kliničkim nadzornicima i prikupljačima sredstava za fondaciju koju je podržala i kraljevska palata 2019. godine. Tokom posete, Kejt je nosila maslinastozelenu haljinu sa dekolteom od Dereka Lama, koja je koštala 360 evra, uz par crnih čizama od Ralfa Lorena.

NJen jednostavan nakit uključivao je pozlaćene minđuše od 10 evra od onlajn modnog giganta ASOS i to nije prvi put da ih nosi.

Pročitajte još: Prvo pojavljivanje KEJT MIDLTON u 2022. godini: Odmah ponela trend koji će žene voleti ove modne sezone (FOTO)

Takođe ih je nosila prošlog oktobra kada je Kejt održala glavni govor za pokretanje kampanje Akcija protiv zavisnosti. Nosila ih je i dok je prisustvovala ponovnom otvaranju V&A muzeja u Londonu u maju 2021.

Kejt je prošle nedelje takođe imala dva pojavljivanja. Prošle srede je sa svojim suprugom princom Vilijamom posetila Muzej pronalazača u Londonu, gde je takođe nosila minđuše od 7 evra, koje je kupila u Aksesorajzu. 

BONUS VIDEO: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas